Beste Android-apps in de Google Play Store (week 38)

Beste Android-apps in de Google Play Store (week 38)

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

In 'Beste Android-apps' bespreken we elke keer een selectie aan toffe apps die je kunnen inspireren. Dit keer bespreken we onder meer een app voor drummers, een communicatie-app en plannen voor gezinnen en een vertaalapp.

DeepL Translate

DeepL Translate is een verrassend uitgebreide vertaalapp. Je kan niet alleen woorden en zinnen te vertalen, maar je krijgt ook alternatieve vertalingen te zien. Verder ondersteunt de app ook vertaalopdrachten via spraak-naar-tekst. Je kan dus zinnen uitspreken om dan de vertaling op het scherm te zien. Je kan ook je camera naar tekst richten om die te vertalen. DeepL is een app die volledig gratis is en ze komt met een donkere modus.

DeepL Translate

DeepL Translate

DeepL Translate is een verrassend uitgebreide vertaalapp. Je kan niet alleen woorden en zinnen te vertalen, maar je krijgt ook alternatieve vertalingen te zien. Verd ..

Drumeo

Wie gek is op drummen, kan digitaal lessen volgen in de Drumeo-app. Er zijn meer dan 200 lessen en 1.000 nummers maken deel uit van de app. Lessen zijn in verschillende categorieën en niveaus ingedaald. Je ziet in deze app video's waar ervaren - en soms bekende - drummers aan het werk zijn. De lessen zijn niet gratis, maar je kan wel eerst van een proefperiode gebruik maken. Daarnaast laat de app je ook toe om video's met lessen te downloaden voor offline gebruik.

Drumeo

Drumeo

Wie gek is op drummen, kan digitaal lessen volgen in de Drumeo-app. Er zijn meer dan 200 lessen en 1.000 nummers maken deel uit van de app. Lessen zijn in verschille ..

Calorie Counter by Lose It!

In de app Calorie Counter kan je bewuster omgaan met voeding. Je scant de barcode van de producten die je eet, en vervolgens zie je ook de voedingswaarde. Calorie Counter adviseert je over het dagelijkse aantal calorieën die jij afhankelijk van je leeftijd en gewicht kan eten.

Een van de sterke punten van de app is dat ze werkt met bekende fitnesstrackers zoals onder andere Fitbit, Garmin, de Withings-weegschalen en Google Fit. Verder kan je ook eigen recepten toevoegen aan deze app en je kan ook de gezonde gerechten van andere gebruikers bekijken.

Calorie Counter by Lose It!

Calorie Counter by Lose It!

In de app Calorie Counter kan je bewuster omgaan met voeding. Je scant de barcode van de producten die je eet, en vervolgens zie je ook de voedingswaarde. Calorie Co ..

FamilyWall: Happy Organization

Een familie brengt warmte en gezelligheid, maar tegelijk kan onderlinge communicatie soms chaotisch verlopen. Dat probleem wil de FamilyWall-app aanpakken. Ze combineert onder meer een kalender, een takenlijstje, een boodschappenlijstje, een berichtenapp en een maaltijdplanner in één. Het handige is dat de app ook kan synchroniseren met de agenda-app op je telefoon.

De bedoeling ins dat je met zijn allen van de app gebruik maakt om elkaar op de hoogte houden. Als de tools in de app niet volstaan, dan is er ook nog de ingebouwde groepchat voor je familie. In deze app kan je ook je locatie delen wanneer je dat wil, bijvoorbeeld wanneer je ongeruste ouders op de hoogte wil houden.

FamilyWall: Happy Organization

FamilyWall: Happy Organization

Een familie brengt warmte en gezelligheid, maar tegelijk kan onderlinge communicatie soms chaotisch verlopen. Dat probleem wil de FamilyWall-app aanpakken. Ze combin ..

Meer apps!

Je vindt elke maandag op Androidworld een Beste apps van de week en elke zondag bespreken we een app in onze rubriek App van de week. Ben je op zoek naar leuke apps, dan ben je dus aan het goede adres op Androidworld. Doorzoek onze grote database aan apps via de links hieronder.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk