Beste Android-apps in de Google Play Store week 37

Beste Android-apps in de Google Play Store week 37

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

In 'beste apps' bespreken we elke keer een selectie van leuke apps die je inspireren. Dit keer bespreken we vier apps die allemaal te maken hebben met de Entertainment.

YouTube Kids

YouTube Kids werd in 2015 in de Verenigde Staten gelanceerd als een videoplatform á la YouTube maar dan met video's die geschikt zijn voor kinderen. In 2019 kwam het platform naar Nederland. Met YouTube Kids wordt het makkelijker om video’s te vinden die kinderen leuk vinden en krijgen ouders eenvoudige tools om zelf te selecteren wat hun kinderen kunnen zien en de tijd die ze kunnen doorbrengen achter hun scherm beheersen. Lees alles voer YouTube Kids in dit artikel.

YouTube Kids

YouTube Kids

YouTube Kids werd in 2015 in de Verenigde Staten gelanceerd als een videoplatform á la YouTube maar dan met video's die geschikt zijn voor kinderen. ..

Rijksmuseum

Met de Rijksmuseum-app haal je alles uit je bezoek en maakt van het museum een extra leuke belevenis. Je krijgt onder andere gratis toegang tot multimediatours, navigatie, tickets, en je kan er ook door de collectie scrollen. Onder de knop 'Voor jou' vind je ook de 'Maak je eigen route' optie. Hiermee kun je gemakkelijk selecteren welke werken je wilt zien in het museum. Hou je meer van Vermeer, meubelen of wil je werken met katten zien? Scroll door de categorieën en werken en kies wat je wilt zien. De app geeft je vervolgens een ideale route en begeleid je van werk naar werk.

Rijksmuseum

Rijksmuseum

Met de Rijksmuseum-app haal je alles uit je bezoek en maakt van het museum een extra leuke belevenis. Je krijgt onder andere gratis toegang tot multimediatours, ..

Plex: Stream Free Movies & Watch Live TV Shows Now

Met Plex kun je eenvoudig content als foto's, muziek en films streamen via de Android-app of de webinterface naar allerlei apparaten, bijvoorbeeld je Chromecast en smart tv. Plex kan draaien op een Mac, Windows, Linux, NAS, Roku en dus de Chromecast. Met een Plex Pass-abonnement krijg je toegang tot de nieuwste functies. Je kan bijvoorbeeld gebruik van Plex Live TV, en met Plex DVR kan je tv opnemen en tv kijken.

Plex: Stream Free Movies & Watch Live TV Shows Now

Plex: Stream Free Movies & Watch Live TV Shows Now

Plex for Android maakt het mogelijk om, zonder tussenkomst van een mediaspeler, al jouw beschikbare media te streamen naar je SmartTV, mediaspeler of Andro ..

Meme Generator Free

Je kan tal van memes vinden op platformen als 9GAG en Reddit, en grapjassen delen die maar al te graag via berichten-apps. Toch is het ook leuk om zelf met memes aan de slag te gaan en zo een eigen meme te maken die je kan doorsturen. Sommige van die tools die memes maken, komen met lelijke watermerken, maar Meme Generator is een van de beste apps die je kan vinden in de Play Store. Ze komt met tal van bekende meme-formats om mee te starten en vervolgens hoef je enkel je eigen tekst in te vullen. Lees alles over Meme Generator in dit artikel.

Meme Generator Free

Meme Generator Free

Je kan tal van memes vinden op platformen als 9GAG en Reddit, en grapjassen delen die maar al te graag via berichten-apps. Toch is het ook leuk om zel ..
Beste Android-apps in de Google Play Store week 37

Meer apps!

Je vindt elke maandag op Androidworld een Beste apps van de week en elke zondag bespreken we een app in onze rubriek App van de week. Ben je op zoek naar leuke apps, dan ben je dus aan het goede adres op Androidworld. Doorzoek onze grote database aan apps via de links hieronder.

Heb je tips of ideeën voor de themaweek op Androidworld?

Deze week staat de rubriek 'Beste Android-apps van de week' in het teken van de themaweek Entertainment op Androidworld. Heb jij een vraag over het onderwerp dat we bespreken tijdens deze themaweek of juist ideeën of tips? Laat het dan weten in de reacties onder dit artikel (check ook onze Android-app). Je kan ons ook mailen via dit e-mailadres of een berichtje achterlaten op Facebook, Instagram en Twitter. Daarnaast kan je ons vragen stellen via deze Telegram-groep of deze Signal-groep. Wil je liever één van de redacteuren een tip sturen? Dan kan ook!

Wil je op de hoogte blijven over onze themaweken? Download dan onze Android-app en volg ons op Telegram en Twitter. Check ook onze AW Community voor een overzicht van de populairste AW-leden.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk