Beste Android-apps in de Google Play Store week 36

Beste Android-apps in de Google Play Store week 36

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

In 'Beste Android-apps' bespreken we elke keer een selectie aan toffe apps die je kunnen inspireren. Dit keer bespreken we onder andere een scanapplicatie, en een app met het laatste cryptonieuws.

Adobe Scan: PDF-scanner, OCR

Scanapplicaties zijn fantastisch. Een scanner die A4-documenten scant is meestal niet meteen het meest draagbare apparaat, maar met een degelijke smartphone-camera en de juiste app kan je waar je maar wil documenten inscannen. Adobe Scan is al voor lange tijd onze favoriet. De software detecteert automatisch de randen van een document als je je camera boven het papier richt. Vervolgens neemt hij een foto, zet hij de tekst recht en verwerkt hij het document met voldoende contrast zodat alles goed leesbaar is. Daarna kan je zelf eventueel aanpassingen maken en het bestand delen of printen. Lees meer over deze app in dit artikel.

Adobe Scan: PDF-scanner, OCR

Adobe Scan: PDF-scanner, OCR

Adobe Scan is een uitgebreide scan-app waarmee je eenvoudig documenten kunt digitaliseren. Daarbij worden documenten automatisch bijgesneden en wordt tekst herkend. ..

Star Walk 2 - Night Sky View

Star Walk 2 Night Sky Guide is een in feite een digitale telescoop waarmee van alles over ons zonnestelsel leert. Je kunt planeten, sterrenbeelden en sterren realtime bekijken door je smartphone op de hemel te richten. Daarnaast kun je op zoek gaan naar het ISS-ruimtestation, op beelden inzoomen, maar ook 3D-modellen van sterrenbeelden bekijken.

Star Walk 2 - Night Sky View

Star Walk 2 - Night Sky View

Star Walk 2 Night Sky Guide is een in feite een digitale telescoop waarmee van alles over ons zonnestelsel leert. Je kunt planeten, sterrenbeelden en sterr ..

WiFi Map®: Find Internet, VPN

WiFi Map laat je wereldwijd zoeken naar gratis wifi-hotspots die door de community zijn ingevuld: van open netwerken tot lokale hotspots waarvoor normaliter een onbekend wachtwoord voor nodig is, het is allemaal mogelijk. Ontdek je zelf een wifi-hotspot? Vul deze dan in en help de community met het ontdekken van de beste hotspots in het binnen- en buitenland. Lees meer over deze app in dit artikel.

WiFi Map®: Find Internet, VPN

WiFi Map®: Find Internet, VPN

WiFi Map laat je wereldwijd zoeken naar gratis wifi-hotspots die door de community zijn ingevuld: van open netwerken tot lokale hotspots waarvoor normaliter een onbe ..

Crypto News: Prices, HODL Portfolio, Alerts

De naam zegt het al, want deze app is er volledig op gericht om haar gebruikers op de hoogte te houden van het laatste cryptonieuws. De app is in feite een nieuwsverzamelaar die meer dan 100 nieuwsbronnen raadpleegt. Verder kan je nog nieuws filteren in categorieën en je kan ook in één klap het belangrijkste nieuws te zien krijgen. Is de nieuwe standaard van Ethereum onthuld? Heeft Bitcoin opnieuw een recordprijs behaald? Dan lees je het in deze app.

Handig is ook dat Crypto News je helpt om meerdere perspectieven van één verhaal te lezen, zodat je zelf meer inzicht krijgt. Als je een nieuwsbericht hebt gelezen kan je ervoor kiezen om hetzelfde artikel daarna van andere bronnen te lezen. Verder kan je ook een bladwijzer maken wanneer je een artikel interessant vindt, maar het later wil lezen. je kan in de app ook de waarde van munten opzoeken en er is ook een betalende Pro-modus zonder advertenties en een offline-leesfunctie. Meer handige crypto-apps vind je in dit artikel.

Crypto News: Prices, HODL Portfolio, Alerts

Crypto News: Prices, HODL Portfolio, Alerts

De naam zegt het al, want deze app is er volledig op gericht om haar gebruikers op de hoogte te houden van het laatste cryptonieuws. De app is in feite een nieuwsver ..

Meer apps!

Je vindt elke maandag op Androidworld een Beste apps van de week en elke zondag bespreken we een app in onze rubriek App van de week. Ben je op zoek naar leuke apps, dan ben je dus aan het goede adres op Androidworld. Doorzoek onze grote database aan apps via de links hieronder.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk