Beste Android-apps in de Google Play Store week 35

Beste Android-apps in de Google Play Store week 35

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

In 'Beste Android-apps' bespreken we elke keer een selectie aan toffe apps die je kunnen inspireren. Dit keer bespreken we onder andere een bijzondere audiobewerker, een navigatie-app voor motors en een app voor liefhebbers van bier.

Untappd - Discover Beer

Untappd is een erg interessante app voor wie kan genieten van een fris biertje. Of het nu pils, tripel, geuze, lambiek, kriek of stout mag zijn: in Untappd vind je beoordelingen van bieren, en je leest ook de belangrijkste kenmerken. Verder helpt de app je ook om brouwerijen in de buurt te vinden, en zo'n bezoek kan bijvoorbeeld een leuke afwisseling zijn tijdens een stedentrip.

Untappd - Discover Beer

Untappd - Discover Beer

Met Untappd kun je nieuwe kroegen, bieren en brouwerijen in jouw buurt ontdekken. Ook is het mogelijk om foto's en check-ins van je pintjes te delen en andere bierli ..

Moises: de app voor muzikanten

Ben je een muzikant en hou je ervan om alleen of samen met je bandleden te jammen of zelf nummers op te nemen. De Moises-app helpt je om met behulp van kunstmatige intelligentie afzonderlijke tracks te maken van de zang of verschillende instrumenten in een nummer. Zo kan je de afzonderlijke tracks in de montage gebruiken om het geluid naar wens af te stellen.

In de app kan je verder gemakkelijk de toonsoort veranderen in real-time. Er is ook een metronoomfunctie en Moises kan je gegevens synchroniseren met de webversie van de dienst. Moises in een gratis app, maar ze bevat ook een Premium abonnement. Je kan zo een ongelimiteerd aantal bestanden maken die ook een langere afspeeltijd kunnen hebben.

Moises: de app voor muzikanten

Moises: de app voor muzikanten

Ben je een muzikant en hou je ervan om alleen of samen met je bandleden te jammen of zelf nummers op te nemen. De Moises-apps helpt je om met behulp van kunstmatige ..

TomTom GO Ride: Motor GPS

TomTom is een van de bekendste spelers als het om navigatie gaat en het bedrijf heet ook een aangepaste versie van zijn diensten voor motorrijders. Je kan bij het selecteren van een route kiezen tussen de snelste route, of weg met meeste rijplezier.

Verder bevat de apps turn-by-turn-navigatie en je kan makkelijk tussenstops toevoegen. De app heeft een handige weergave die je voorbereidt op bochten en er is live verkeersinformatie. TomTom GO Ride is gratis om te gebruiken.

TomTom GO Ride: Motor GPS

TomTom GO Ride: Motor GPS

TomTom is een van de bekendste spelers als het om navigatie gaat en het bedrijf heet ook een aangepaste versie van zijn diensten voor motorrijders. Je kan bij het se ..

Outdooractive Wandel/Fiets

Outdooractive is een kaarten- en navigatie-app die gericht is op wandelaars er fietsers. Ze bevat topografische kaarten en werkt met gesproken turn-by-turn-navigatie. De app werkt daarnaast als een routeplanner zodat je op voorhand al je weg kan uitstippelen, al kan je natuurlijk ook de routes van andere communityleden bekijken.

Tijdens de activiteit kan ja navigeren, of je kan eigen beeldmateriaal uploaden. Bovendien werkt de app met challenges die wandelaars, fietsers en hardlopers gemotiveerd moeten houden. Het is ook mogelijk om gpx-bestanden van route te importeren of naar een andere app te exporteren. Outdooractive werkt ook op Wear OS en er is een aangepaste app voor tablets.

Outdooractive Wandel/Fiets

Outdooractive Wandel/Fiets

Outdooractive is een kaarten- en navigatie-app die gericht is op wandelaars er fietsers. Ze bevat topografische kaarten en werkt met gesproken turn-by-turn-navigatie ..

Meer apps!

Je vindt elke maandag op Androidworld een Beste apps van de week en elke zondag bespreken we een app in onze rubriek App van de week. Ben je op zoek naar leuke apps, dan ben je dus aan het goede adres op Androidworld. Doorzoek onze grote database aan apps via de links hieronder.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk