Beste Android-apps in de Google Play Store week 34

Beste Android-apps in de Google Play Store week 34

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

In 'beste apps' bespreken we elke keer een selectie van leuke apps die je inspireren. Dit keer bespreken we vier apps die te maken hebben met goede doelen, vreemde talen leren, je gewoonten en de natuur.

STEPtember

STEPtember is een internationale actie waarin deelnemers van 1 tot en met 30 september elke dag uitgedaagd worden om 10.000 stappen per dag te zetten. Door te bewegen help je tevens mee om mensen met cerebrale parese te ondersteunen. Hiervoor vorm je een team van maximaal 4 personen of je schrijft je in als individu. De bijdrage is €15,00 per volwassene en voor kinderen €7,50. Je kan vervolgens geld inzamelen in zodat wij kinderen en volwassenen met cerebrale parese kunnen ondersteunen. Dan ga je in de maand september elke dag 10.000 stappen zetten en dit hou je bij via de site of in de STEPtember-app. Je kan anderen uitdagen om ook mee te doen, je prestaties delen en familie, vrienden en collega's aanmoedigen om te doneren

STEPtember

STEPtember

STEPtember is een internationale actie waarin deelnemers van 1 tot en met 30 september elke dag uitgedaagd worden om 10.000 stappen per dag te zetten. Door te bewege ..

Duolingo

Duolingo is een app om spelenderwijs een vreemde taal te leren. De app begint voor het leren van een vreemde taal met eenvoudige afbeeldingen met daarbij een vertaling. Daarna is het de bedoeling dat je zelf zinnen formuleert door woorden in de juiste volgorde te zetten. Duolingo heeft een betaald abonnement van 11 euro per maand en voegt daar nu een familie-abonnement aan toe waarmee je een abonnement met 5 familieleden kunt delen. Duolingo heeft nu ook een nieuwe handschrifttool voor talen die symbolen en scripts gebruiken en voegt meteen een aantal nieuwe talen aan de app toe.

Je kan Engels leren vanuit de Nederlandse taal, andere talen worden vanuit het Engels geleerd.

Leer Engels met Duolingo

Leer Engels met Duolingo

Met Duolingo kun je spelenderwijs een vreemde taal leren. Je leert namelijk door je vaardigheden te verbeteren, obstakels te overwinnen en verdien een beloning bij v ..

Habit Tracker: Goals & To-do's

Het vereist best wat discipline om gewoontes bij te houden. Soms gaat dit automatisch, zoals je beweging die wordt bijgehouden in Google Fit. Soms is het onmogelijk om automatisch bij te houden wat je gewoontes zijn, zoals hoe vaak je boodschappen doet, water drinkt, etc. Maar daarom kan het nog wel zo makkelijk mogelijk worden gemaakt. En dat is precies wat Habit Tracker doet. Je maakt een gewoonte of to do aan door op de plus rechtsonder in beeld te klikken. Vervolgens krijg je de keuze of je een gewoonte of to-do wilt toevoegen. Daarnaast kan je bijhouden hoe goed je het hebt gedaan. Via een piechart krijg je te zien hoeveel taken je op tijd hebt voltooid, hoeveel te laat, en hoe vaak je het gevreesde 'skip' hebt ingedrukt.

Habit Tracker: Goals & To-do's

Habit Tracker: Goals & To-do's

Habit Tracker is een app waarmee je gewoontes en to do's kan invoeren en afvinken. Dit alles zit in een zeer strakke app verwerkt, waarin je ook overzichtelijk kan z ..
Beste Android-apps in de Google Play Store week 34

AllTrails

Met AllTrails ontdek je wandelpaden, fietstochten en hardlooproutes over de hele wereld. AllTrails bevat meer dan 200.000 routes in meer dan 100 landen. Daarnaast is AllTrails een wereldwijde community van 25 miljoen natuurliefhebbers die gezamenlijk routekaarten maken, recensies geven en foto's toevoegen. Het gaat om wandelaars, mountainbikers en hardlopers.

Met AllTrails vind je een hondvriendelijke wandeling, een mooie mountainbiketrail of backpacktochtof je ontdekt er nieuwe wandelpaden in je omgeving. AllTrails is gratis te gebruiken en het betaalde abonnement komt met meer mogelijkheden.

AllTrails: Wandel, Fiets & Run

AllTrails: Wandel, Fiets & Run

Met AllTrails ontdek je wandelpaden, fietstochten en hardlooproutes over de hele wereld. Het platform bevat namelijk meer dan 300.000 routes in meer dan 100 landen. ..
Beste Android-apps in de Google Play Store week 34

Meer apps!

Je vindt elke maandag op Androidworld een Beste apps van de week en elke zondag bespreken we een app in onze rubriek App van de week. Ben je op zoek naar leuke apps, dan ben je dus aan het goede adres op Androidworld. Doorzoek onze grote database aan apps via de links hieronder.

0 reacties

Apps

Dit vind je misschien ook leuk