Beste Android-apps in de Google Play Store week 32

Beste Android-apps in de Google Play Store week 32

In 'Beste Android-apps' bespreken we elke keer een selectie aan toffe apps die je kunnen inspireren. Dit keer bespreken we onder andere een gratis screenrecorder, en een gratis alternatief voor Google Maps in Android Auto.

AZ Screen Recorder

Al jarenlang is AZ Screen Recorder een van de beste gratis screenrecorders die je kan vinden. De app is volledig gratis en bevat rijke functies. Wanneer je AZ Screen Recorder opent, krijg je een eenvoudige overlay van knoppen op het scherm waarmee je kan beginnen opnemen. Je kan zo ook pauzeren en opnieuw starten. Opnemen kan altijd in de resolutie van het scherm, dus zowel in QHD als Full HD.

Je kan AZ Screen Recorder zoals gezegd zonder beperkingen gratis gebruiken. Je zal dan wel advertenties tegenkomen, maar die zijn niet erg vaak te zien. Met een eenmalige aankoop van 3,29 euro word je een VIP-gebruiker en verlost van de advertenties. Lees meer over deze app in dit artikel.

AZ Screen Recorder - No Root
AZ Screen Recorder is een populaire app voor het opnemen/filmen van wat er op je scherm te zien is. De app kent geen restricties qua lengte van de video, en er wordt ..

Meer info

Polarsteps - Travel Planner & Tracker

Polarsteps werd in 2015 in Amsterdam opgericht en helpt inmiddels ruim 3 miljoen reizigers over de hele wereld met het plannen, tracken en te herbeleven van hun reis. Polarsteps kun je zien als alles-in-één reisapp waarin je je volledige reis kunt bijhouden. Voeg foto's, teksten en bezienswaardigheden toe, en Polarsteps doet de rest. Er zijn ook Polarsteps Guides. Dat zijn reisgidsen met informatie geselecteerd door ervaren reisredacteuren met hulp van Polarsteps-reizigers. Lees alles over deze app in onze rubriek App van de Week.

Polarsteps - Travel Planner & Tracker
De Nederlandse app Polarsteps biedt mogelijkheden om jouw reis bij te houden op een interactieve kaart. Hierdoor is het eenvoudig om jezelf, maar ook anderen op de h ..

Meer info

Track & Trace - Pakket Tracking: PostNL, DHL, GLS

Track & Trace - Pakket Tracking: PostNL, DHL, GLS voegt de taken van verschillende apps samen in één app. Inderdaad, het bijhouden van je pakket, van afzender tot ontvangst. Je geeft de code in van je pakket of gebruikt hiervoor de ingebouwde barcodescanner. Vervolgens kun je via de “Parcel Tracker” zien waar je pakket van PostNL, DHL of GLS zich bevindt.

Track & Trace - Pakket Tracking: PostNL, DHL, GLS
Track & Trace - Pakket Tracking: PostNL, DHL, GLS voegt de taken van verschillende apps samen in één app. Inderdaad, het bijhouden van je pakket, van afze ..

Meer info

TomTom AmiGo 

TomTom heeft een betaalde app in de Play Store, maar AmiGo is de gratis variant. Een meer uitgeklede versie, die nog steeds de belangrijkste voordelen van TomTom GO bevat waaronder Android Auto-ondersteuning. De app houdt verder rekening met verkeersdrukte en waarschuwt voor flitsers en obstakels op de weg.

Vooral die waarschuwingen voor snelheidscontroles zijn een handigheid die in Maps ontbreekt. Verder kan de app ook automatisch starten en sluiten wanneer je verbindt met je auto via bluetooth. TomTom belooft dat het de privacy van gebruikers respecteert en dat het geen gegevens verkoopt of gebruikt voor advertenties. Lees alles over de 4 beste alternatieven voor Google Maps in Android Auto in dit artikel.

TomTom AmiGO - GPS, Flitsers, Files & Verkeersinfo
TomTom AmiGO is een gratis navigatie- en verkeersapp waarbij de community centraal staat. Automobilisten kunnen eenvoudig melden en delen wat er op de weg gebeurt, p ..

Meer info

Meer apps!

Je vindt elke maandag op Androidworld een Beste apps van de week en elke zondag bespreken we een app in onze rubriek App van de week. Ben je op zoek naar leuke apps, dan ben je dus aan het goede adres op Androidworld. Doorzoek onze grote database aan apps via de links hieronder.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties