Beste Android-apps in de Google Play Store: week 32 - 2018

Beste Android-apps in de Google Play Store: week 32 - 2018

Beekse Bergen

Het safaripark Beekse Bergen bestaat al vijftig jaar en is een populaire bestemming voor een dagje uit in Nederland. Om de bezoekers nog beter voor te lichten over de dieren in het park heeft Beekse Bergen samen met DFFRNT Media een nieuwe app ontwikkeld: Beekse Bergen. Als je tijdens je safari een foto neemt van een dier in het park, kan de app direct vertellen wat voor dier het is en waar het nog meer te zien is. Ook geeft de app meer informatie en interessante weetjes over het dier en is er een plattegrond te vinden waarop de bezoekers hun safari in het park kunnen uitstippelen.

Google Play Badge voor Nieuwe games en Nieuwe apps

Screenshot van Beekse Bergen

Pocket City

Als speler van Pocket City word je gebombardeerd tot burgemeester van je eigen kersverse stad die je uit het niets moet opbouwen. Je ziet je stad uitgroeien van een doorsnee gehuchtje tot een miljoenenstad, tenminste als je alle hindernissen overleeft die het spel je in de schoot werpt. De ‘wet van Murphy’ is absoluut je grootste vijand doorheen je carrière. Als je stad zonder stromend water zit, mag je je al gauw klagende bewoners verwachten. Negeer je het probleem iets te lang, dan nemen je inwoners maar al te graag hun koffers.

Google Play Badge voor Nieuwe games en Nieuwe apps

Navigatie voor Google Maps Go

Deze app bevat spraaknavigatie voor de app Google Maps Go. Deze app bevat dezelfde navigatiekwaliteit als in de originele versie van Google Maps, maar is speciaal ontworpen voor betere prestaties op toestellen met weinig geheugen.

Google Play Badge voor Nieuwe games en Nieuwe apps

Navigatie voor Google Maps Go

DekaMarkt Supermarkt

De DekaMarkt-app is nieuw. Deze app geeft klanten inzicht in aanbiedingen zodat ze als eerste op de hoogte zijn van de aanbiedingen van de volgende week. Aanbiedingen kunnen direct op het boodschappenlijst gezet worden. Daarnaast kan men snel en gemakkelijk een boodschappenlijst aanmaken vanuit het assortiment van deze supermarkt en het is ook mogelijk om de boodschappen te bestellen. Ook kun met de app in een aantal DekaMarkt winkels de boodschappen zelfscannen.

Google Play Badge voor Nieuwe games en Nieuwe apps

DekaMarkt Supermarkt

Updates voor Google-apps

> Chrome-browser vanaf nu ook te gebruiken met DayDream VR-headset

> Google Klok heeft een update gehad waardoor je nu met je favoriete Spotify-muziek 's ochtends wakker kunt worden

> Waze komt met pechhulpdienst in Nederland en België

> Google Agenda heeft 'out-of-office' status in Android-app

Google Agenda out of office

Updates voor overige apps

> WhatsApp groeps-videobellen tot en met 4 gebruikers nu mogelijk

> Stocard komt met synchronisatie klantenpasjes via nieuw accountsysteem

> Zo gaat WhatsApp geld verdienen

WhatsApp Business API

DekaMarkt Supermarkt
De DekaMarkt-app geeft klanten inzicht in aanbiedingen zodat ze als eerste op de hoogte zijn van de aanbiedingen van de volgende week. Aanbiedingen ku ..

Meer info

Navigatie voor Google Maps Go
Deze app bevat spraaknavigatie voor de app Google Maps Go. Deze app bevat dezelfde navigatiekwaliteit als in de originele versie van Google Maps, maar is s ..

Meer info

Google Maps Go: routes, verkeer en ov
Google Maps Go is de lichtere variant van Google Maps en bestemd voor toestellen met weinig geheugen die draaien op Android Go. Google Maps Go is een zogenaamde Prog ..

Meer info

Beekse Bergen
Beekse Bergen is een app die bezoekers helpt alle dieren in het park te herkennen. Spotten bezoekers tijdens hun wandel-, boot-, bus-, of  autosafari een dier? ..

Meer info

Lees meer over:
Beste apps & games

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties