Beste Android-apps in de Google Play Store week 31

Beste Android-apps in de Google Play Store week 31

In 'beste apps' bespreken we elke keer een selectie van leuke apps die je inspireren. Dit keer bespreken we vier verschillende apps apps die allemaal te maken hebben met vakantie, dagjes en weekendjes weg. Fijne vakantie!

Fietsersbond Routeplanner

De Fietsersbond heeft een nieuwe versie van hun Routeplanner-app gelanceerd. In deze app pas jij fietsroutes aan op jouw persoonlijke voorkeuren, bijvoorbeeld dóór de stad of er juist omheen. Je kan kiezen uit de routetypen: Makkelijk doorfietsen, Knooppunten, Racefietsroute, Recreatieve route, Natuurroute, Kortste route en Autoluwe route. En omdat de app wordt bijgewerkt door fietsers zelf, ben jij altijd op de hoogte van de laatste wijzigingen op de weg. Een routeplanner van fietsers voor fietsers dus!

Fietsersbond Routeplanner
In de Fietsersbond Routeplanner-app pas jij fietsroutes aan op jouw persoonlijke voorkeuren, bijvoorbeeld dóór de stad of er juist omheen. En omdat de app wordt bi ..

Meer info

Beste Android-apps in de Google Play Store week 31

ANWB Eropuit

In de Eropuit-app van de ANWB vind je niet alleen fietsroutes, maar ook onze wandelroutes en inspiratie en tips voor als je eropuit wilt in Nederland. Bovendien ontdek je er exclusieve ledenvoordelen op uitjes, theaterproducties, stedentrips en meer. Daarnaast kun je in de app retaurants, oplaadpunten en fietswinkels in de buurt vinden. En gaat er onderweg iets mis? Via de app meld je eenvoudig pech of diefstal van je fiets. Wel zo handig.

ANWB Eropuit
In de Eropuit-app van de ANWB vind je niet alleen fietsroutes, maar ook onze wandelroutes en inspiratie en tips voor als je eropuit wilt in Nederland. Bovendien ontd ..

Meer info

Beste Android-apps in de Google Play Store week 31

Tiqets - Musea & Attracties

Wil je een stad in het binnen- of buitenland ontdekken? Dan kan je niet zonder een lijst van de beste musea en attracties. Tiqets biedt je zo'n lijst, met per stad in het binnen- en buitenland een overzicht van de musea en attracties, inclusief extra uitleg over de musea en attracties, reviews van bezoekers die je voor zijn gegaan en de mogelijkheid om direct (online) tickets te boeken. Zo hoef je niet meer in de rij voor de ticketbalie te staan om te gekke attracties of musea te bezoeken. Daarbij krijg je ook nog eens de beste deals voorgeschoteld, wat dit eveneens de perfecte app maakt voor de prijsbewuste reizigers.

Tiqets - Musea & Attracties
Wil je een stad in het binnen- of buitenland ontdekken? Dan kan je niet zonder een lijst van de beste musea en attracties. Tiqets biedt je zo'n lijst, met per stad i ..

Meer info

Beste Android-apps in de Google Play Store week 31

Camping Checklist

Je weet waar je heen wil? Klaar om je trekkersrugzak of koffer te maken. Camping Checklist is een ontzettend eenvoudige app die alle voorwerpen bevat die je nodig hebt om erop uit te trekken. Mis je nog dingen op deze lijst, dan voeg je ze gewoon toe. Zijn er nog zaken die je eerst moet kopen, dan kan je een labeltje toevoegen aan dat punt. Deze app helpt kan zelfs je vergeetachtige vrienden helpen, want je kan jouw lijstje uploaden en delen met anderen zodat ook zij zeker niets vergeten.

Camping Checklist
Je weet waar je heen wil? Klaar om je trekkersrugzak of koffer te maken. Camping Checklist is een ontzettend eenvoudige app die alle voorwerpen bevat die je nodig he ..

Meer info

Beste Android-apps in de Google Play Store week 31

Meer vakantie-apps!

Vakantie en Android gaan prima samen! Hier vind je alle apps, tips en achtergrondartikelen die met vakantie, dagjes en weekendjes weg te maken hebben.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Net binnen

Beste telefoons onder de 300 euro

Back to School themaweek op Androidworld

Lees meer