Beste Android-apps in de Google Play Store week 3

Beste Android-apps in de Google Play Store week 3

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

In 'beste apps' bespreken we elke keer een selectie aan toffe apps die je kunnen inspireren. Dit keer brengen we onder meer een scanapplicatie, een app om te beginnen sporten en eentje voor winterpsporters.

Bergfex/Ski - ultieme wintersport-app skigebieden

Ga je dit jaar skiën of snowboarden, dan is het verstandig om Bergflex/Ski te installeren op je telefoon. Deze app laat je kijken naar de camerabeelden van meer dan 5.000 webcams uit de van de belangrijkste skigebieden. Je kan daarnaast de weersverwachting op de voet volgen, en de app houd je indien gewenst ook via meldingen op de hoogte. Het is ook mogelijk om meerdere skigebieden te vergelijken en ze als favoriet te markeren.

Verder zijn er kaarten met sneeuwvoorspellingen en je kan ook gedetailleerde informatie van elk skigebied opvragen. Zo zie je hoeveel een skipas kost en je kan meteen materiaal huren of een hotel in de buurt boeken.

bergfex/Ski - ultieme wintersport-app skigebieden

bergfex/Ski - ultieme wintersport-app skigebieden

Ga je dit jaar skiën of snowboarden, dan is het verstandig om Bergflex/Ski te installeren op je telefoon. Deze app laat je kijken naar de camerabeelden van meer dan ..
Beste Android-apps in de Google Play Store week 3

Background Eraser

Met de Background Eraser-app kan je het onderwerp van een foto uitknippen zodat er een transparante achtergrond is. Deze app zet in op simpliciteit. Er is een automatische modus die zelf inschat welke pixels samen horen om dan de achtergrond te verwijderen, maar je kan ook handmatig het onderwerp markeren. Dat laatste werkt heel nauwkeurig en vervolgens krijg je ook een transparante achtergrond. Je kan dat uitgeknipte figuur daarna een andere achtergrond geven. Een tweede mogelijkheid van deze app is om de achtergrond te behouden, maar een gedeelte uit de foto te knippen dat vervolgens transparant wordt.

Background Eraser

Background Eraser

Met de Background Eraser-app kan je het onderwerp van een foto uitknippen zodat er een transparante achtergrond is. Deze app zet in op simpliciteit. Er is een automa ..
Beste Android-apps in de Google Play Store week 3

Begin te rennen. Lopen voor beginners

Wil jij meer conditie opbouwen in 2022? Zorg dan dat je een goede strategie hebt. De Begin te rennen-app helpt je daarmee en laat je geleidelijk aan aan langere loopsessies gewend raken. Verder kan de app ook je calorieën tellen en op kaart tonen waar je hebt gelopen. Je krijg uitgebreide statistieken te zien na elke sessie. Wanneer je al wat verder bent gevorderd, dan stijg je in niveau en krijg je steeds een nieuw doel voorgeschoteld.

Begin te rennen. Lopen voor beginners

Begin te rennen. Lopen voor beginners

Wil jij meer conditie opbouwen in 2022? Zorg dan dat je een goede strategie hebt. De Begin te rennen-app helpt je daarmee en laat je geleidelijk aan aan langere loop ..
Beste Android-apps in de Google Play Store week 3

Microsoft Lens - PDF Scanner

Microsoft Lens is een handige scanapplicatie om noties van whiteboards te bewaren. Je gebruikt de camera van je telefoon om eerst een foto te maken en daarna komt het bewerkgedeelte om alles beter leesbaar te maken. Er zijn speciale sjablonen voor onder andere de bladzijdes van een boek en businesscards.

Toch kan de app nog veel meer. Microsoft Lens bevat algoritmes die handschrift lezen en dan converteren naar tekst. Je kan rechtstreeks met die teksten aan de slag in tools als Word, OneNote en PowerPoint. Een andere handigheid is een functie om tabellen te fotograferen zodat je de data meteen in Excel kan gebruiken.

Microsoft Lens - PDF Scanner

Microsoft Lens - PDF Scanner

Microsoft Lens is een handige scanapplicatie om noties van whiteboards te bewaren. Je gebruikt de camera van je telefoon om eerst een foto te maken en daarna komt he ..

Meer apps!

Je vindt elke maandag op Androidworld een Beste apps van de week en elke zondag bespreken we een app in onze rubriek App van de week. Ben je op zoek naar leuke apps, dan ben je dus aan het goede adres op Androidworld. Doorzoek onze grote database aan apps via de links hieronder.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk