Beste Android-apps in de Google Play Store week 3

Beste Android-apps in de Google Play Store week 3

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Ontdek onze selectie van interessante apps in de Play Store. Dit keer bespreken we onder andere de compleet vernieuwde LiveSoccer-app die realtime voetbalscores voor je bijhoudt.

Ommetje lopen

Elke dag een wandeling maken is belangrijk voor je fysieke en mentale gezondheid. Je krijgt meer productiviteit en energie na het lopen van een ommetje. Ook helpt het je te onthaasten en verbetert het je creativiteit. De Ommetje lopen-app helpt je daarbij en motiveert je om om dagelijks een Ommetje te maken.

Dat is mogelijk door het aangaan van wandelcompetities met vrienden, familie of collega’s, zonder dat je op de dezelfde locatie bent. Je kan in de app een wandeling starten en in een ranglijst zien hoe jij het doet in vergelijking tot andere app-gebruikers. Je kan voor de wandelingen medailles en XP verdienen.

Ommetje is ontwikkeld door de Hersenstichting, in samenwerking met hoogleraar neuropsychologie Erik Scherder. Deze hoogleraar geeft je na iedere wandeling een interessant hersenfeitje.

Ommetje lopen

Ommetje lopen

Elke dag een wandeling maken is belangrijk voor je fysieke en mentale gezondheid. Je krijgt meer productiviteit en energie na het lopen van een ommetje. Ook helpt he ..
Beste Android-apps in de Google Play Store week 3

LiveSoccer: football live scores in real-time

LiveSoccer: football live scores is een gratis app voor live voetbalscores waarmee je je favoriete teams kunt volgen en realtime meldingen kunt ontvangen. De app heeft een compleet nieuw ontwerp gekregen. Hierin zitten nieuwe functies zoals onder andere bijna realtime video-hoogtepunten voor de belangrijkste competities en een verbeterd startscherm gericht op de voorkeursteams van de gebruiker, Daarnaast zijn er verbeteringen voor de meest populaire functies, zoals de beste realtime meldingen en algemene app-prestaties.

LiveSoccer - football scores

LiveSoccer - football scores

Behalve live scores van wedstrijden en toernooien waar dan ook ter wereld biedt deze app ook een liveticker die je tekstueel op de hoogte houdt van een wedstrijd. Ve ..
Beste Android-apps in de Google Play Store week 3

Salvidas Alarm - groene knop

Je leest het toch helaas nog regelmatig, iemand die bijvoorbeeld gevallen is in huis en daar dagen ligt, zonder dat iemand het doorheeft. Met Salvidas Alarm - groene knop voorkom je zulke gevallen en dat kan handig zijn voor onder andere ouderen of alleenstaanden. Je kan per dag een alarm instellen en als deze afgaat heb je even de tijd om deze uit te schakelen. Als je dit niet doet wordt er automatisch een bericht verstuurd naar een ingestelde contactpersoon die weet dat er wat mis is en snel hulp kan bieden. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je bent uitgegleden en de telefoon niet kunt bereiken en de contactpersoon weet dan gelijk dat er wat mis is en kan op weg om hulp te bieden. Deze redder in nood kan bijvoorbeeld een vriend, vriendin, familielid of zorgverlener zijn en kan simpelweg in de app worden toegevoegd.

Salvidas Alarm - groene knop

Salvidas Alarm - groene knop

'Geen nieuws is goed nieuws' en dat geldt zeker voor Salvidas alarm. Je kunt een alarm instellen per dag en als deze afgaat heb je even de tijd om deze uit te schake ..

Fishnatic - Angling & fishing - social network app

Fishnatic is een app voor de fans van de hengelsport die tevens in contact wil komen met andere vissers. Deze app bevat een visdagboek waarin sportvissers hun activiteiten kunnen bijhouden. Daarnaast kunnen ze hun vangsten met anderen delen en zodoende punten verzamelen om hoger in het klassement te beëindigen. Als ze hierbij vangstinformatie geven, registreert de app ook de weersomstandigheden die het mogelijk maken vangstvoorspellingen te doen. Dit en nog veel meer is nu beschikbaar in de Fishnatic-app.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk