Beste Android-apps in de Google Play Store week 2 - 2021

Beste Android-apps in de Google Play Store week 2 - 2021

Ontdek onze selectie van interessante apps in de Play Store. Dit keer bespreken we een app die als scorebord fungeert tijdens het spelen van een (bord)spel en een app waarmee je je hersens kunt trainen.

Score Counter

Met Score Counter kun je eenvoudig de stand bij bijvoorbeeld bordspellen bijhouden. Score Counter kan niet alleen pen en papier maar ook een rekenmachine vervangen. Het enige dat je hoeft te doen is een nieuw spel aan te maken, spelers toe te voegen en uiteraard punten in te voeren tijdens het spel. Dat is alles, de app doet de rest voor je.

ISS HD Live: Bekijk De Aarde Live

Het internationale ruimtestation (International Space Station, ISS) is een ruimtestation dat in een baan om de aarde draait en door verschillende landen wordt gebouwd, bemand en bekostigd. In 1998 ging de eerste module de lucht in en sinds 2000 is het station permanent bewoond. Met ISS HD Live kun je een live videofeed van onze planeet bekijken gezien vanuit het ISS ruimtestation. Naast deze videobeelden kun je in de app ook NASA TV, livecamera’s en foto's in de app bekijken.

Flash Alert On Call & SMS

Als je een notificatielampje op je telefoon hebt, zie je telkens erg duidelijk wanneer je een melding hebt. Zo word je alsnog op de hoogte gebracht als je de trilling of het geluid van de melding hebt gemist. Als je daarentegen geen notificatielampje hebt, kan je dankzij deze app ervoor kiezen om de flitser van je camera te laten pinken. Je kan de LED-flitser laten knipperen bij gewone meldingen of inkomende oproepen. Je kan in Flash Alert zelfs instellen met welk ritme je de LED wil zien knipperen.

Beste Android-apps in de Google Play Store week 2 - 2021

Lumosity - hersentraining

Lumosity is een app waarmee je je hersens kunt trainen. De app zit vol met diverse, uitdagende oefeningen. Een voorbeeld is de minigame Train of Thought, waarbij je je aandacht traint door treintjes naar het goede station te sturen door wissels om te zetten. Deze oefening is niet alleen leuk om te doen, maar ziet er ook nog eens mooi uit. De app is beschikbaar in het Engels, Duits, Japans, Frans, Spaans en Portugees.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties