Beste Android-apps in de Google Play Store week 17 - 2020

Beste Android-apps in de Google Play Store week 17 - 2020

Pompmeister

Ben je op zoek naar het goedkoopste tankstation in je buurt. Dan kan Pompmeister misschien uitkomst bieden. Met deze app vind je namelijk de laagste benzine- en dieselprijzen bij jou in de omgeving. Je kan met de app onder andere in één oogopslag de prijzen van tankstations vergelijken en Duitse tankstations en hun prijzen dichtbij de grens vinden. Heb je een goedkoop tankstation in de buurt gevonden? Via de app kun je een route ernaartoe plannen.

Google Play Badge voor Nieuwe games en Nieuwe apps

Screenshot van de app Pompmeister

Word Crack 2

Etermax, de maker van het populaire Trivia Crack en Word Crack, introduceert Word Crack 2. Deze opvolger heeft meer uitdagingen, nieuwe power-ups en geüpdatete woordenboeken om je woordenschat te testen tegenover tegenstanders overal ter wereld. Bovendien is er een individuele modus toegevoegd om te blijven spelen terwijl je wacht op een nieuwe zet van je tegenstander.

Het interactieve woordenspel biedt nieuwe kleurrijke graphics en dynamische animaties. De geoptimaliseerde woordenboeken helpen om nog meer woorden te maken en punten te verdienen om zo vrienden, familie en willekeurige tegenstanders te laten zien wie de grootste woordenschat heeft. In de individuele spelmodus moet je woorden raden die een bepaalde foto omschrijven, kan je je woordenschat oefenen of nieuwe woorden verkrijgen om zo de volgende uitdagingen aan te kunnen gaan.

Word crack 2 behoudt dezelfde sociale aspecten als het originele spel. Dat betekent dat spelers met elkaar kunnen chatten tijdens een spel en dat ze in hun profiel, naast dat ze de statistieken kunnen zien van hun gewonnen en verloren spellen, favorieten kunnen toevoegen om zo nog een keer te spelen en om een virtuele community op te bouwen.

Google Play Badge voor Nieuwe games en Nieuwe apps

Tractive GPS Dog and Cat Finder

Tractive GPS Dog and Cat Finder is de app die bij de Tractive gps-tracker hoort. Met deze gps-tracker kun je je hond met een gerust hart laten loslopen want de tracker die aan de halsband vastzit, zorgt er in combinatie met de app voor dat je hem of haar altijd kan terugvinden. Tenminste, als de accu van de tracker niet leeg is. Het tracken in de app gebeurt met een kleine vertraging maar kan ook realtime plaatsvinden. In de app maak je verder een profiel voor je huisdier aan en stel je in of je licht- en geluidsnotificaties wilt. Je vindt er ook coördinaten en adres van de laatste locatie, een kaart met (realtime) locatie, historie en nog veel meer mogelijkheden. Voor sommige functies is een premium-abonnement benodigd.

Google Play Badge voor Nieuwe games en Nieuwe apps

Tractive GPS Dog and Cat Finder

Portal - WiFi File Transfers

Met Portal, gemaakt door de makers van Pushbullet, kun je eenvoudig (grote) bestanden vanaf je computer naar je smartphone versturen. Om een bestand te versturen naar je smartphone, ga je naar de website van Portal. Door daar een 3D-barcode (QRCode) te scannen met de Portal-app op je toestel, worden de computer en smartphone met elkaar verbonden. Je kunt dan eenvoudig bestanden vanaf je computer versturen door bestanden naar het scherm te slepen. Het versturen verloopt direct via het WiFi-netwerk en gaat razendsnel.

Google Play Badge voor Nieuwe games en Nieuwe apps

Screenshot van Portal - WiFi File Transfers

Pompmeister
Met de Pompmeister-app vind je de laagste benzine- en dieselprijzen bij jou in de buurt. Je kan met de app onder andere in één oogopslag de prijze ..

Meer info

Tractive GPS Dog and Cat Finder
Tractive GPS Dog and Cat Finder is de app die bij de Tractive gps-tracker hoort. Met deze gps-tracker kun je je hond met een gerust hart laten loslopen want de ..

Meer info

Portal - WiFi File Transfers
Met Portal, gemaakt door de makers van Pushbullet, kun je eenvoudig (grote) bestanden vanaf je computer naar je smartphone versturen.  ..

Meer info

Lees meer over:
Beste apps & games

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties