Beste Android-apps in de Google Play Store week 11

Beste Android-apps in de Google Play Store week 11

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Elke maandag bespreken we in de rubriek 'Beste Android-apps' een selectie aan toffe apps met een hoge score in de Google Play Store. Dit keer bespreken we onder andere een van de beste todo-apps in de Play Store.

Untappd

Deze app is bijna onmisbaar voor bierliefhebbers. Untappd bevat een enorm grote catalogus van bieren, inclusief reviews en informatie over de smaak. In dat opzicht is ze eigenlijk het Vivino-equivalent, maar dan voor bieren. Verder legt de app sterk de nadruk op brouwerijen, en ze brengt gebruikers ook rechtstreeks met ze in contact. Je kan niet alleen hun locatie zien, maar het is ook mogelijk om rechtstreeks berichten te sturen of meldingen te ontvangen wanneer er een nieuw bier door de brouwer wordt toegevoegd.

Untappd heeft ook een sociaal aspect, want je kan ze samen met je vrienden gebruiken. Zo blijf je op de hoogte van wat je vrienden drinken en wat hun mening is over deze bieren. In Untappd is ten slotte een overzicht van biergerelateerde evenementen in de buurt.

Untappd - Discover Beer

Untappd - Discover Beer

Met Untappd kun je nieuwe kroegen, bieren en brouwerijen in jouw buurt ontdekken. Ook is het mogelijk om foto's en check-ins van je pintjes te delen en andere bierli ..

Dogo — Puppy and Dog Training

Dogo is een app speciaal voor baasjes die hun hond commando's willen aanleren. In de app maak je een profiel aan van je hond en dan zorg je ervoor dat je snacks in huis hebt om te starten met het trainen. Zo kun je de hond motiveren om trucjes aan te leren. Er zijn veel verschillende commando's in de app aanwezig die van een beginnende pup een gehoorzame pro kunnen maken. Er is ook een clicker aanwezig die je kan helpen met de training. De app geeft verder handige tips en stuurt, als je dat wilt, dagelijkse herinneringen om te gaan trainen met je maatje.

Dogo — Puppy and Dog Training

Dogo — Puppy and Dog Training

Dogo is een Engelstalige app speciaal voor baasjes die hun hond commando's willen laten aanleren. In de app maak je een profiel aan van je hond en dan zorg ..

Offline Survival Manual

Voor de grootste avonturiers is er de Offline Survival Manual. Kom je in een situatie waarin je zonder drinkbaar water zit? Deze gids toont wat je dan moet doen. Hoe maak je het beste vuur zonder aanmaakblokjes of een aansteker? Hoe stelp je een open wond? Hoe maak je het beste een schuilplaats voor een hevige regenbui? Op al deze vragen vind je een goed antwoord dankzij deze app. En zoals de naam al doet vermoeden, werkt deze gids ook zonder internetverbinding.

Offline Survival Manual

Offline Survival Manual

Offline Survival Manual bevat een heleboel kennis voor vaders die zich graag een survival-expert wanen. Hoe vind je drinkbaar water in de natuur? Is die plant giftig ..

ToDo-lijst, Takenlijst

Net als in Google Taken kan je ook in ToDo-lijst, Takenlijst meerdere takenlijstjes maken. Al je taken verschijnen ook gewoon in Agenda en je kan ze snel openen in Gmail op desktop. Daarnaast werkt de app met herinneringen die je kan instellen en je kan één taak meermaals automatisch laten verschijnen. Daarnaast kan je in de meldingenbalk een melding vastpinnen die je helpt om met een druk op de plusknop een nieuwe taak toe te voegen. En ten slotte, maar niet onbelangrijk: de lijstwidget die erg overzichtelijk is en daarom handig in gebruik.

ToDo-lijst, Takenlijst

ToDo-lijst, Takenlijst

Er zijn zoveel verschillende takenlijstjes in de Play Store, maar als je naar zo'n app zoekt, kan je best ook ToDo-lijst, Takenlijst overwegen. De app zet in op een ..

Meer apps

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk