Beste Android-apps in de Google Play Store week 11

Beste Android-apps in de Google Play Store week 11

In 'beste apps' bespreken we elke keer een selectie aan toffe apps die je kunnen inspireren. Dit keer brengen we een recepten-app, een app waarmee je luistert naar dj's en een app die de kwaliteit van je foto's verbetert.

Remini - AI Photo Enhancer

Remini is een gratis app waarmee je foto's met een lagere resolutie er beter kan doen uitzien. De app maakt gebruik van machinelearning om het aantal pixels te vermeerderen. Dat werkt het beste bij oude foto's of wazige beelden. Verwacht natuurlijk geen wonderen, maar het kan wel de moeite lonen om Remini los te laten op oude foto's. Als je een gratis gebruiker bent kan je slechts een maximaal aantal beelden per dag verbeteren. We zich abonneert kan ongelimiteerd beelden verbeteren en er zijn ook premium functies.

Remini - AI Photo Enhancer
Remini is een gratis app waarmee je foto's met een lagere resolutie er beter kan doen uitzien. De app maakt gebruik van machinelearning om het aantal pixels te verme ..

Meer info

SideChef: Recipes, Meal Planner, Grocery Shopping

Je kan tot 18.000 recepten ontdekken in de SideChef-app. Je kan hiermee etentjes plannen, maar de app is net zo goed handig wanneer je enkel op basis van de restjes in je koelkast iets lekkers wil bereiden. Je kan namelijk filteren per ingrediënt. Daarnaast helpt de app je om gezond te koken of om betaalbare gerechten op tafel te brengen. Daarnaast kan SideChef ook de zoekresultaten voor recepten aanpassen als je bijvoorbeeld vegetariër bent of allergenen hebt.

Beginnende koks mogen ook gerust zijn, want handig aan de app is dat app komt met instructievideo's. De meest efficiënte manier om een ui te schillen? Dat leer je in deze app. SideChef is ook handig voor wie een winkellijstje wil maken of een planning wil opstellen van gerechten voor de hele week.

SideChef: Recipes, Meal Planner, Grocery Shopping
Je kan tot 18.000 recepten ontdekken in de SideChef-app. Je kan hiermee etentjes plannen, maar de app is net zo goed handig wanneer je enkel op basis van de restjes ..

Meer info

Mixcloud - Radio & DJ mixen

Mixcloud is een app die je verbindt met radiomakers en dj's. Luister naar hun sets en blader door verschillende thema's en genres. Er zijn ook veel gevallen waarbij je live een dj aan het werk kan zien en de app ondersteunt dan ook webcambeelden.

Wil je zelf radio- of dj-sets via Mixcloud aan de wereld tonen? Dat kan gratis, maar er is ook een betaalde variant. Die laat je toe om gedetailleerde analyse te doen van jou luisteraars en volgers en de geluidskwaliteit is ook verbeterd. Als betaalde gebruikers kunnen fans je ook steunen en je kan het publiceren van mixen plannen.

Mixcloud - Radio & DJ mixen
Mixcloud is een app die je verbindt met radiomakers en dj's. Luister naar hun sets en blader door verschillende thema's en genres. Er zijn ook veel gevallen waarbij ..

Meer info

Flightradar24 Flight Tracker

Wil je meer informatie over de vlucht van vrienden of familie die na vakantie terug naar Nederland komen? In Flightradar24 zie je of ze al dan niet vertraging hebben. Je kan vliegtuigen in real-time volgen op kaart. Als er dus een vliegtuig boven je woning passeert, kan je dus controleren van waar het afkomstig is en wat zijn eindbestemming is. Je ziet dan met welke hoogte en tegen welke snelheid het vliegt.

Verder zoek je met deze app ook informatie op over types van vliegtuigen en daarbij kan je ook een foto belijken van het toestel. Heb je een Wear OS-horloge dan krijg je zo een lijst te zien van vliegtuigen die bij jou in de buurt zijn. Flightradar24 heeft ook verschillende abonnementsformules waarmee je onder andere de vluchtgeschiedenis kan opvragen en nog meer details over vliegtuigen en luchthavens kan opvragen. De app waarschuwt je ook bij vluchten die jij interessant vindt.

Flightradar24 Flight Tracker
Wil je meer informatie over de vlucht van vrienden of familie die na vakantie terug naar Nederland komen? In Flightradar24 zie je of ze al dan niet vertraging hebben ..

Meer info

Beste Android-apps in de Google Play Store week 11

Meer apps!

Je vindt elke maandag op Androidworld een Beste apps van de week en elke zondag bespreken we een app in onze rubriek App van de week. Ben je op zoek naar leuke apps, dan ben je dus aan het goede adres op Androidworld. Doorzoek onze grote database aan apps via de links hieronder.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties