Beste Android-apps in de Google Play Store week 1

Beste Android-apps in de Google Play Store week 1

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

In 'beste apps' bespreken we elke keer een selectie aan toffe apps die je kunnen inspireren. Dit keer bespreken we onder meer een app die je planten helpt herkennen, een achtergronden-app en een videospeler.

Walpy - Wallpapers

We houden allemaal van wallpapers, omdat we hiermee onze telefoon kunnen personaliseren. Walpy brengt dagelijks leven in de brouwerij omdat je elke dag automatisch een nieuwe achtergrond te zien krijgt. Ze zijn afkomstig van het bekende fotografieplatform Unsplash. Het mooie is dat Walpy alleen van achtergrond verandert op een geschikt moment. Namelijk wanneer je telefoon oplaadt, de telefoon niet gebruikt wordt en met wifi is verbonden. Walpy pakt in de Play Store uit met een monsterscore van 4,8/5.

Walpy - Wallpapers

Walpy - Wallpapers

We houden allemaal van wallpapers, omdat we hiermee onze telefoon kunnen personaliseren. Walpy brengt dagelijks leven in de brouwerij omdat je elke dag automatisch e ..
Beste Android-apps in de Google Play Store week 1

NatureID - Planten herkennen

NatureID is de ideale app voor wie een beperkte kennis heeft over planten en toch een inspanning wil doen om zijn groene vrienden in leven te houden. Zodra je van je plant een foto maakt, herkent de NutureID-app de plant in kwestie. Die herkenning gebeurt met een nauwkeurigheid van 95 procent en de database bevat meer dan 10.000 soorten.

Vervolgens krijg je informatie te zien, maar je kan ook herinneringen instellen zodat je op de hoogte wordt gebracht wanneer de plant water of bemesting nodig heeft. Is je plant ziek, dan kan deze app ook helpen om een diagnose te stellen. Je krijgt dan stappen voorgeschoteld waarmee je je plant kan behandelen.

NatureID - Planten herkennen

NatureID - Planten herkennen

NatureID is de ideale app voor wie een beperkte kennis heeft over planten en toch een inspanning wil doen om zijn groene vrienden in leven te houden. Zodra je van je ..
Beste Android-apps in de Google Play Store week 1

Video Player Android - XPlayer

XPlayer is een allround videospeler die rijk is aan functies. De app komt bijvoorbeeld met een picture-in-picture-modus, Chromecast-ondersteuning, de mogelijkheid om video's op de achtergrond af te spelen en video's met een pincode te beveiligen. XPlayer heeft verder uitgebreide instellingen voor ondertitelingen en er zijn gebaren waarmee je de app snel bedient. De app ondersteunt afspelen in een resolutie tot 4K en ze werkt ook met heel wat populaire videoformaten. Denk aan onder meer: mp4, mkv, avi, mov, 3gp, flv en wmv.

Video Player Android - XPlayer

Video Player Android - XPlayer

XPlayer is een allround videospeler die rijk is aan functies. De app komt bijvoorbeeld met een picture-in-picture-modus, Chromecast-ondersteuning, de mogelijkheid om ..
Beste Android-apps in de Google Play Store week 1

Etsy: (ver)koop unieke items

Etsy is de plek om speciale spulletjes te kopen die je nergens anders kan vinden. Je vindt er verkopers met vintage items, maar ook creatievelingen die hun zelfgemaakte kunstwerken aanbieden. De app is handig voor wanneer je op zoek bent naar iets decoratiefs in huis of een geschenk voor een speciale gelegenheid. Let wel op met internationale aankopen, want door verzendingskosten en invoerheffingen kan de prijs van je aankoop stevig oplopen.

In de Etsy-app kan je bestelling plaatsen, contact houden met verkopers en je pakketjes volgen. Je kan ook favoriete items markeren zodat je van eventuele prijsdalingen op de hoogte wordt gehouden.

Etsy: (ver)koop unieke items

Etsy: (ver)koop unieke items

Etsy is de plek om speciale spulletjes te kopen die je nergens anders kan vinden. Je vindt er verkopers met vintage items, maar ook creatievelingen die hun zelfgemaa ..

Meer apps!

Je vindt elke maandag op Androidworld een Beste apps van de week en elke zondag bespreken we een app in onze rubriek App van de week. Ben je op zoek naar leuke apps, dan ben je dus aan het goede adres op Androidworld. Doorzoek onze grote database aan apps via de links hieronder.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk