Beste Android-apps in de Google Play Store week 50

Beste Android-apps in de Google Play Store week 50

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

In 'beste apps' bespreken we elke keer een selectie van leuke apps die je inspireren. Dit keer bespreken we onder meer een online veilinghuis, een app om voordelig uit eten te gaan en een toetsenbord-app dat je zelf een lettertype laat kiezen.

Fonts Keyboard - Lettertype

Fonts Keyboard is een populaire toetsenbordapplicatie die haar succes aan één krachtige functie te danken heeft: de mogelijkheid om online in een ander lettertype te typen. Dat werkt onder meer op Facebook, Instagram, Messenger en WhatsApp. Verder zijn er speciale stickerlettertypes om te testen en de Japanse kaomoji. De app is gratis te downloaden en krijgt regelmatig updates met nieuwe content en verbeteringen.

Fonts Keyboard - Lettertype

Fonts Keyboard - Lettertype

Fonts Keyboard is een populaire toetsenbordapplicatie die haar succes aan één krachtige functie te danken heeft: de mogelijkheid om online in een ander lettertype ..
Beste Android-apps in de Google Play Store week 50

Catawiki Online Veilingen

Het bekende veilinghuis Catawiki heeft een eigen app waarmee je kan bieden op items in meer dan 80 categorieën. Van oldtimers tot horloges, woondecoratie, antiek en Whiskey. De app is in heel wat Europese landen actief en wekelijks gaan er meer dan 600 veilingen door via het platform.

Bij elk item hoort een omschrijving een een woordje uitleg van een expert. In de app kan je objecten volgen en vervolgens een bod plaatsen. Verder verloopt ook de betaling vanuit de app en het is ook mogelijk om zelf items te koop aan te bieden.

Catawiki

Catawiki

Het bekende veilinghuis Catawiki heeft een eigen app waarmee je kan bieden op items in meer dan 80 categorieën. Van oldtimers tot horloges, woondecoratie, antiek en ..

Simply Piano door JoyTunes

In de app Simply Piano leer je het instrument bespelen terwijl je begeleid wordt door bekende liedjes. De nodige partituren verschijnen op beeld en je kan je telefoon dus voor je op de piano of keyboard leggen. De app werkt ook met een functie waarin je virtueel kan oefenen zonder dat je echt op de piano hoeft te spelen.

Heb je al enige ervaring met het instrument, dan kan je gewoon inpikken op een hoge niveau. De app bevat verschillende cursussen en eentje is gratis om te proberen. Daarna wordt verwacht dat je abonnementsgeld betaalt.

Simply Piano door JoyTunes

Simply Piano door JoyTunes

In de app Simply Piano leer je het instrument bespelen terwijl je begeleid wordt door belende liedjes. De nodige partituren verschijnen op beeld en je kan je telefoo ..
Beste Android-apps in de Google Play Store week 50

Spontaan - Deals voor uit eten

Met de Spontaan-app van Social Deal krijg je de beste prijs te zien die elk van de deelnemende restaurants je kan geven. Er zijn meer dan 1.000 restaurants aangesloten en je kan zo voor een voordelige prijs uit eten gaan. In de app ontdek je niet alleen wat er telkens op de menu staat, maar je kan ook in één keer een tafel reserveren. In de app vind je verschillende filteropties en de app kan ook restaurants bij je in de buurt tonen.

Spontaan - Deals voor uit eten

Spontaan - Deals voor uit eten

Met de Spontaan-app van Social Deal krijg je de beste prijs te zien die elk van de deelnemende restaurants je kan geven. Er zijn meer dan 1.000 restaurants aangeslot ..

Meer apps!

Je vindt elke maandag op Androidworld een Beste apps van de week en elke zondag bespreken we een app in onze rubriek App van de week. Ben je op zoek naar leuke apps, dan ben je dus aan het goede adres op Androidworld. Doorzoek onze grote database aan apps via de links hieronder.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk