Beste Android-apps in de Google Play Store week 47 - 2020

Beste Android-apps in de Google Play Store week 47 - 2020

We hebben weer een aantal mooie apps voor je verzameld die een plekje krijgen in onze wekelijkse rubriek 'Beste apps'. Dit keer bespreken we onder andere Universe in a Nutshell en Fietsnetwerk.

Fietsnetwerk - Fietsroute app

Fietsers uit binnen- en buitenland kunnen in Nederland dagelijks genieten van de mooiste fietsroutes langs fietsknooppunten. Met behulp van een fietsknooppunten-app zet je heel makkelijk een leuke route uit, en de Fietsnetwerk.nl-kan je daar erg goed bij helpen. De app bevat een ruime keuze uit duizenden mooie fietsroutes, zogenaamde afstapmomenten voor unieke bezienswaardigheden en horeca onderweg en onder andere spraakbegeleiding voor de premium-abonnees.

Fietsnetwerk - Fietsroutes met knooppunten
Je kan de Fietsnetwerk-app gebruiken om over alle fietsroutes te beschikken en altijd actuele informatie bij de hand te hebben: info over de omgeving, meerdere bezie ..

Meer info

Universe in a Nutshell

Het universum en alles dat erbinnen beweegt is extreem complex. Te complex zelfs om in één app te verwerken; toch hebben de Duitse ontwikkelaars van Universe in a Nutshell hun best gedaan om het ontdekken van ons universum mogelijk te maken. Wat de ontwikkelaars voor ogen hadden was een wereld waarin niet alleen tekstuele uitleg gegeven wordt. In plaats daarvan moet je vooral kijken en ervaren.

Universe in a Nutshell
Waar bestaat het universum uit en hoe groot zijn de objecten die om ons heen bewegen? Dat zijn vragen die in Universe in a Nutshell worden beantwoord. Niet met een u ..

Meer info

Boete berekenen 2020

Boete berekenen 2020 toont een overzicht van de boetes voor heel België en Nederland. Hiervoor tik je een land naar keuze aan en vervolgens kom je in een keuzemenu terecht. Hier selecteer je de aard van de weg (bijvoorbeeld binnen de bebouwde kom of autosnelweg), de aanwezigheid van wegwerkzaamheden en de toegelaten snelheid. Als laatste vul je de gemeten snelheid in (hopelijk is deze denkbeeldig). Dan kom je uit bij de hoogte van de bekeuring waarbij het ook mogelijk is dat het Openbaar Ministerie zal moeten beslissen.

Boete berekenen 2019
Boete berekenen 2020 toont een overzicht van de boetes voor heel België en Nederland. Hiervoor tik je een land naar keuze aan en vervolgens kom je in een keuzemenu ..

Meer info

Beste Android-apps in de Google Play Store week 47 - 2020

Timely - Wekker

Timely - Wekker is een prachtige timer/wekker/klok die je ingestelde alarmen synchroniseert tussen verschillende apparaten. Door alle animaties en ronde vormen ziet de app er modern en levendig uit. Timely bevat onder andere een Smart Rise-functie waarbij je binnen 30 minuten voor de alarmtijd gewekt door een zachte melodie. Nog steeds moeite met wakker worden? U kunt zichzelf ook een opdracht geven voordat de wekker uitgezet kan worden, zoals het beantwoorden van een eenvoudige rekensom.

Timely - Wekker
Timely Alarm Clock is een prachtige timer/wekker/klok die je ingestelde alarmen synchroniseert tussen verschillende apparaten. Er is ook een Smart Rise-functie die j ..

Meer info

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties