Beste Android-apps in de Google Play Store week 46 - 2020

Beste Android-apps in de Google Play Store week 46 - 2020

We hebben weer een aantal mooie apps voor je verzameld die een plekje krijgen in onze wekelijkse rubriek 'Beste apps'. Dit keer bespreken we Purchased Apps en Notification History Log.

Too Good To Go - stop voedselverspilling!

Nog steeds wordt er in Nederland veel voedsel verspild. Voor Too Good To Go, van oorsprong een Deense startup, was dit reden te meer om ook op de Nederlandse markt de Too good To Go-app te lanceren. In de app kunnen consumenten tegen een lage prijs overtollig voedsel afnemen bij horeca én winkels. Zo wordt het eten aan het einde van de dag niet weggegooid, maar belandt het alsnog bij een betalende klant op het bord. Dankzij Too Good To Go zijn er dus al miljoenen maaltijden gered.

Too Good To Go - stop voedselverspilling!
Haal jij tegen het einde van de dag wel eens producten die zijn afgeprijsd omdat ze anders niet meer verkocht mogen worden? In principe is dat vergelijkbaar met het ..

Meer info

route.nl - fietsroutes & wandelroutes

Met meer dan 100.000 gratis fietsroutes in deze Android-app is Route.nl een compleet overzicht voor de fietsende Android-liefhebber. De fietsroutes bestaan voornamelijk uit knooppunten en dat geldt ook voor de wandelroutes daar waar het knooppuntennetwerk beschikbaar is. Er zijn ook themaroutes die je meenemen op ontdekkingstocht door de mooiste natuurgebieden en toeristische plaatsen in Nederland, België, Duitsland en Denemarken. De app bevat gesproken instructies en de routes kun je offline bekijken. Als Premium-lid mag je onbeperkt routes opslaan.

Route.nl Fiets & Wandelroutes
Met meer dan 3500 gratis fietsroutes in deze Android-app is dit een compleet overzicht voor de fietsende Android-liefhebber. Fietsroutes maakt gebruik van het knoopp ..

Meer info

Beste Android-apps in de Google Play Store week 46 - 2020

Google Lens

Google Lens is een app die de camera op je telefoon gebruikt om objecten en plaatsen te herkennen. Zo kan de app een plant voor je herkennen of aangeven hoe het gebouw heet waar je een foto van wilt maken. Inmiddels is de app ook in Google Foto's, Google Assistent en Google Afbeeldingen te vinden. Google Lens kan naast objecten herkennen ook tekst vertalen, menukaarten ontcijferen en je vertellen waar je een object op je foto kan aanschaffen. Sinds kort kan de app ook je wiskundehuiswerk maken

Google Lens
Dit is de aparte app voor Google Lens die je op elke smartphone kunt installeren. Met Google Lens kun je objecten herkennen en verklaren door de camera er op te rich ..

Meer info

Beste Android-apps in de Google Play Store week 46 - 2020

NRC Audio

In de NRC Audio-app vind je alle audiojournalistiek van NRC, waaronder exclusieve podcasts, die alleen te beluisteren zijn via deze app. De NRC-redacteuren maken een selectie van de beste, mooiste en meest interessante podcasts. Tot 1 januari 2021 is alle audio in de app gratis te beluisteren. Je hoeft je alleen te registreren als gebruiker. Daarna heb je als niet-abonnee toegang tot alle audio die niet door NRC wordt gemaakt. Ook een beperkt gedeelte van het NRC-aanbod blijft na 1 januari gratis te beluisteren. De app is af, maar nog volop in ontwikkeling.

NRC Audio
In de NRC Audio-app vind je alle audiojournalistiek van NRC, waaronder exclusieve podcasts, alleen te beluisteren via onze app. De app is daarnaast uw gids door ..

Meer info

Beste Android-apps in de Google Play Store week 46 - 2020

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties