Beste Android-apps in de Google Play Store week 44

Beste Android-apps in de Google Play Store week 44

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

In 'Beste Android-apps' bespreken we elke keer een selectie aan toffe apps die je kunnen inspireren. Dit keer bespreken we onder andere een app met fascinerende weetjes, en een achtergronden-app.

Ultimate Facts - Did You Know?

Wist je dat Amazon eigenlijk Cadabra heette? En dat meneer Lamborghini eigenlijk boer had moeten worden? Zo niet, dan is de app Ultimate Facts - Did You Know? misschien iets voor je. In deze app komen allemaal grappige, informatieve en fascinerende weetjes voorbij. De app ziet er goed uit en is erg overzichtelijk. Je kunt favoriete feitjes opslaan, aanpassen over welke onderwerpen je feitjes wil zien en die pushnotificaties instellen. Meer over Ultimate Facts lees je hier.

  • Sterren in de Play Store: 4,7
Ultimate Facts - Did You Know?

Ultimate Facts - Did You Know?

Wanneer je Ultimate Facts downloadt, dan wil de app meteen van je weten welke onderwerpen je interessant vindt: babies, dieren, auto’s, noem het maar op. ..

Bookshelf-Your virtual library

Het is met alle maatregelen niet altijd makkelijk om jezelf thuis te blijven vermaken, maar gelukkig kun je er altijd voor kiezen om bij de bibliotheek of van vrienden een stapel boeken te lenen en lekker in de bank te kruipen met een boek. Maar, hoe weet je nou wat je al hebt gelezen of waar je bent gebleven zonder ezelsoren te maken? Daar is een app voor: Bookshelf. Wil je dus bijhouden welke boeken je al hebt gelezen, of welke je in je bezit bent? Bookshelf helpt je tot op de pagina bijhouden hoe je leeswerk ervoor staat. Lees meer over deze app in de App van de week.

  • Sterren in de Play Store: 4,8
Bookshelf-Your virtual library

Bookshelf-Your virtual library

Wil je bijhouden welke boeken je al hebt gelezen, of welke je in je bezit bent? Bookshelf helpt je tot op de pagina bijhouden hoe je leeswerk ervoor staat. ..

Embiggen

De beste apps zijn heel vaak degene die erg eenvoudig zijn van opzet. Eenvoud is ook de grote kracht van Embiggen, want deze app is maar voor één ding goed: tekst uitvergroten op het scherm van je telefoon. Je ziet je tekst over het gehele scherm van je toestel en met witte, duidelijke letters op een zwarte achtergrond. De app kan handig zijn voor tal van situaties. Of je nu een grap wil maken door een boodschap boven het hoofd van je vriend te houden, of eerder belangrijk nieuws wil brengen op een originele manier.

  • Sterren in de Play Store: 5
Embiggen

Embiggen

De beste apps zijn heel vaak degene die erg eenvoudig zijn van opzet. Eenvoud is ook de grote kracht van Embiggen', want deze app is maar voor één ding goed: tekst ..

Backdrops - Wallpapers

Backdrops heeft een verzameling van honderden achtergronden die door het Backdrops-team zijn ontworpen. Dat is de belangrijkste sterkte van deze app. Je vindt geometrische figuren, patronen, minimalistische achtergronden, zwarte achtergronden voor AMOLED-schermen, en nog veel meer categorieën van achtergronden. Daarnaast kunnen gebruikers eigen creaties indienen en het Backdrops-team toont elke dag een achtergrond van de dag. Sommige achtergronden in Backdrops zitten achter een betaalmuur, maar de meeste zijn gratis te gebruiken.

  • Sterren in de Play Store: 4,1
Backdrops - Wallpapers

Backdrops - Wallpapers

Backdrops heeft een enorme lijst met wallpapers die gemaakt zijn door de ontwikkelaar zelf en gebruikers van de app.  ..

Meer apps!

Je vindt elke maandag op Androidworld een Beste apps van de week en elke zondag bespreken we een app in onze rubriek App van de week. Ben je op zoek naar leuke apps, dan ben je dus aan het goede adres op Androidworld. Doorzoek onze grote database aan apps via de links hieronder.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk