Beste Android-apps in de Google Play Store week 39

Beste Android-apps in de Google Play Store week 39

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

In 'beste apps' bespreken we elke keer een selectie van leuke apps die je inspireren. Dit keer bespreken we vier apps, waaronder: een fitness-app voor wie weinig tijd wil verdoen, een parkeer-app en een app die jou een tijdelijk e-mailadres bezorgd.

Temp Mail - Tijdelijke wegwerp e-mail

Niets is helemaal gratis, want wanneer je dan toch iets gratis ziet, dan betaal je door je gegevens achter te laten. Als je je e-mailadres moet invullen, dan kan je er wel geld om wedden dat je nadien door promoties wordt bestookt. Daarvoor bestaat Temp Mail, want met deze app kan je een tijdelijk e-mailadres achterlaten. Voor de app is geen registratie vereist, en je kan ook effectief mails en hun bijlages openen. Wie ook zelf een eigen e-maildomein wil of andere geavanceerde functies, kan de premiumversie van deze app kopen.

Temp Mail - tijdelijke e-mail

Temp Mail - tijdelijke e-mail

Temp Email laat je makkelijk en snel een tijdelijke e-mail adres aanvragen, waarvan je ook de inbox kan inzien. Dit is erg handig voor als je niet je primaire e-mail ..
Beste Android-apps in de Google Play Store week 39

7 Minute Training

Als je zoals mij bent dan wil je wel graag die gezonde geest in een gezond lichaam, maar dan zonder daarvoor regelmatig de gym te bezoeken. 7 Minute Training is de app die je aanmoedigt om oefeningen te doen, al is het maar voor een korte duur. Uit wetenschappelijke onderzoeken blijkt dat je door 7 minuten per dag te trainen het maximale resultaat behaalt minuten met een minimale investering.

Die 7 minuten is dus met andere woorden een soort van sweet spot. In deze app krijg je oefeningen voorgeschoteld en een stem begeleid je. Je hebt ook maar weinig instrumenten nodig voor deze oefeningen: makkelijk dus.

7 Minute Training

7 Minute Training

Als je zoals mij bent dan wil je wel graag die gezonde geest in een gezond lichaam, maar dan zonder daarvoor regelmatig de gym te bezoeken. 7 Minute Training is de a ..
Beste Android-apps in de Google Play Store week 39

Picsart Photo Editor: Collagemaker en foto-editor

Picsart is een fotobewerker die met een pakket aan handige tools komt. De app gaat verder dan alleen stickers en filter s die je kan toevoegen. Picsart kan je namelijk helpen om ongewenste objecten weg te gummen, te retoucheren of een scherptediepte-effect te creëren. Verder kan je in deze app je eigen stickers maken, er is tekengereedschap, een collagemaker en een videobewerker. Handig voor wanneer je een alles-in-één-app wil die niet noodzakelijk het beste hoeft te zijn in één van deze aspecten.

Picsart Photo Editor: Collagemaker en foto-editor

Picsart Photo Editor: Collagemaker en foto-editor

PicsArt Photo Studio is een pareltje onder de fotografie-applicaties. De applicatie van de gelijknamige ontwikkelaar PicsArt maakt het mogelijk om zo'n beetje alle b ..

EasyPark - stressvrij parkeren

Een parkeerplaats in de stad zoeken kan stress opleveren, laten we eerlijk zijn. De EasyPark-app doet haar best om die stresslevels omlaag te krijgen. Je ontdekt waar er plek vrij is, maar je kan ook ineen klap mobiel betalen voor je parking. Daarnaast kan je je parkeersessie makkelijk verlengen, en je krijgt meldingen die je waarschuwen wanneer je sessie bijna is verlopen. Zo vermijd je ook boetes.

Je kan deze app in meer dan 2200 Europese steden gebruiken, en daar horen ook Nederlandse plaatsen bij. Easypark werkt in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag Eindhoven, Maastricht, Groningen, Leiden en Tilburg.

EasyPark

EasyPark

Met de EasyPark-app kun je navigeren en betaald parkeren in het binnen- en buitenland. Daarboven op kun je ook gebruik maken van de Find & Park-functie waarmee j ..

Meer apps!

Je vindt elke maandag op Androidworld een Beste apps van de week en elke zondag bespreken we een app in onze rubriek App van de week. Ben je op zoek naar leuke apps, dan ben je dus aan het goede adres op Androidworld. Doorzoek onze grote database aan apps via de links hieronder.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk