Beste Android-apps in de Google Play Store (week 36)

Beste Android-apps in de Google Play Store (week 36)

Dennis Mons

door Dennis Mons

De Google Play Store is een enorme bron van apps voor Android-gebruikers. Er zijn apps voor alles, van productiviteit en entertainment tot games en sociale media. Het kan echter moeilijk zijn om de beste apps te vinden tussen alle opties. Daarom stellen wekelijks een lijst samen met Android-apps met een hoge beoordeling. Dit zijn de beste Android-apps van week 36!

Look to Speak

Look to Speak is een Android-app van 'Experimenten met Google' waarmee mensen hun ogen kunnen gebruiken om vooraf geschreven zinnen te selecteren en hardop te laten uitspreken.

Het is belangrijk dat mensen met een beperking de mogelijkheid hebben om hun apparaten te bedienen of een taak over te nemen. Look to Speak zorgt ervoor dat mensen die niet in staat zijn te spreken korte dingen te laten zeggen. Door middel van het bewegen van de ogen is de Android-app handig te bedienen.

Meer informatie vind je op de site van Google Creative Lab.

  • Sterren in de Play Store: 4,8

Look to Speak

Look to Speak

Veel mensen hebben de hulp van gespecialiseerde spraakapparatuur nodig om met hun familie, vrienden en zorgverleners te kunnen communiceren. Sommige van deze machine ..

Picture Bird

Als je een fervent vogelaar bent, is de kans groot dat je veelvoorkomende gevleugelde vrienden op afstand kunt identificeren. Maar het kan zijn dat je geen idee hebt wat een bepaalde vogel is (zeker in het buitenland).

Met Picture Bird is het mogelijk om erachter te komen wat het is dankzij foto’s en geluid. Vind je de vogel leuk? Dan kan je deze opslaan in je favorieten.

  • Sterren in de Play Store: 3,9 sterren
Picture Bird

Picture Bird

Als je een fervent vogelaar bent, is de kans groot dat je veelvoorkomende gevleugelde vrienden op afstand kunt identificeren. Maar het kan zijn dat je geen idee hebt ..

Picsart AI Photo Editor, Video

Met de Picsart AI Photo Editor en videobewerker kan je je creativiteit tot leven brengen met een volledige reeks AI-aangedreven bewerkingsfuncties. Zo verwijder en vervang je snel achtergronden voor perfecte productfoto's, ontwerp flyers of socialemediaposts met sjablonen.

Maak ook eenvoudig fotocollages van je favoriete herinneringen en kies uit honderden gestileerde fotofilters Picsart is een alles-in-één AI-ondersteunde bewerker met alle tools die je nodig heeft om content een persoonlijke touch te geven.

  • Sterren in de Play Store: 4,2
Picsart Photo Editor: Collagemaker en foto-editor

Picsart Photo Editor: Collagemaker en foto-editor

PicsArt Photo Studio is een pareltje onder de fotografie-applicaties. De applicatie van de gelijknamige ontwikkelaar PicsArt maakt het mogelijk om zo'n beetje alle b ..

ChatOn - AI Chat Bot Assistant

ChatOn wordt aangedreven door de geavanceerde en innovatieve ChatGPT API. Deze AI-chatbot biedt een nieuw niveau van menselijke interactie. Of je nu een toespraak voor een formele vergadering moet opstellen, op zoek bent naar een pakkende zinswending, of hulp nodig hebt bij het schrijven, de slimme AI-chatbot staat voor je klaar.

ChatOn is volledig geïntegreerd met de officiële ChatGPT API en biedt gebruikers toegang tot de beste AI-chatbot die momenteel beschikbaar is op de markt.

  • Sterren in de Play Store: 3,9
ChatOn - AI Chat Bot Assistant

ChatOn - AI Chat Bot Assistant

ChatOn is een AI-chatbot-assistent die je helpt met je dagelijkse taken. De app is beschikbaar voor iOS en Android en is eenvoudig te gebruiken.Hoe werkt ChatOn? ..

Meer apps

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk