Beste Android-apps in de Google Play Store (week 35)

Beste Android-apps in de Google Play Store (week 35)

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Ben je op zoek naar een nieuwe app om je te helpen bij je werk, je vrije tijd of je persoonlijke ontwikkeling? Dan ben je hier aan het juiste adres. In dit artikel vind je een overzicht van de beste Android-apps van week 35!

Proton Mail: Versleutelde mail

Proton Mail is een veilige en gebruiksvriendelijke e-maildienst die je privacy beschermt. De app is gratis te gebruiken en biedt alle basisfuncties die je nodig hebt om je inbox te beheren. Met Proton Mail kun je versleutelde e-mails en bijlagen verzenden en ontvangen, je inbox overzichtelijk houden en meldingen ontvangen van nieuwe e-mails.

Proton Mail is een goede keuze voor iedereen die zijn privacy belangrijk vindt. De app is gratis en opensource.

  • Sterren in de Play Store: 4,5
Proton Mail: Versleutelde mail

Proton Mail: Versleutelde mail

Je staat er misschien niet bij stil maar e-mails worden doorgaans onbeveiligd verzonden over het internet verstuurd. Omdat de mails onbeveiligd worden verzonden, is ..

DrawNote: Tekening, Kladblok

DrawNote is een alles-in-één app die notities, mindmappen, takenlijsten, handschrift, schetsen, tekenen en schilderen combineert. De app is ontworpen om creativiteit en productiviteit te stimuleren. De app heeft een oneindig canvas, waardoor gebruikers hun fantasie en creativiteit volledig kunnen benutten. DrawNote biedt ook een verscheidenheid aan functies om notities te beheren, takenlijsten te maken en gegevens te beveiligen.

DrawNote is een goede keuze voor studenten, leraren, artiesten, ontwerpers, ingenieurs en iedereen die op zoek is naar een krachtige en veelzijdige notitie-app.

  • Sterren in de Play Store: 4,7
DrawNote: Tekening, Kladblok

DrawNote: Tekening, Kladblok

DrawNote is een alles-in-één notitie-app voor iedereen die op zoek is naar een alles-in-één notitie-app. Het is een krachtige tool voor notities, mindmappen, tak ..

Offline Survival Manual

Voor de grootste avonturiers is er de Offline Surival Manual. Kom je in een situatie waarin je zonder drinkbaar water zit? Deze gids toont wat je dan moet doen. Hoe maak je best vuur zonder aanmaakblokjes of een aansteker? Hoe stelp je een open wond? Hoe maak je het beste een schuilplaats voor een hevige regenbui? Op al deze vragen vind je een goed antwoord dankzij deze app. En zoals de naam al doet vermoeden, werkt deze gids ook zonder internetverbinding.

  • Sterren in de Play Store: 4,7
Offline Survival Manual

Offline Survival Manual

Offline Survival Manual bevat een heleboel kennis voor vaders die zich graag een survival-expert wanen. Hoe vind je drinkbaar water in de natuur? Is die plant giftig ..

Reverso vertalen en leren

Reverso is een gratis vertaal- en taalleerapp. Het is geschikt voor iedereen die een vreemde taal wil leren, of dat nu lezen, schrijven of spreken is. De app biedt een breed scala aan functies, waaronder: vertaling van woorden en uitdrukkingen in 14 talen, voorbeelden van hoe woorden worden gebruikt in een zin, oefenkaartjes en toetsen om nieuwe woorden en uitdrukkingen te leren, de mogelijkheid om woordenlijsten aan te maken en offline te gebruiken en nog veel meer.

Reverso is een handige tool voor iedereen die een vreemde taal wil leren. De app is eenvoudig te gebruiken en biedt een breed scala aan functies om je daarbij te helpen.

  • Sterren in de Play Store: 4,7
Reverso vertalen en leren

Reverso vertalen en leren

Reverso is een vertaalmachine en taalcursus in één. Met Reverso kun je woorden en zinnen vertalen, nieuwe woorden leren en je taalvaardigheid verbeteren. Rever ..

Meer apps

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk