Beste Android-apps in de Google Play Store week 29

Beste Android-apps in de Google Play Store week 29

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

In 'Beste Android-apps' bespreken we elke keer een selectie aan toffe apps die je kunnen inspireren. Dit keer bespreken we onder andere een nieuwe app met slimme achtergronden, een app om uitjes voor kinderen te plannen en een videobewerker.

Gerelateerde artikelen

Wave Live Wallpapers Maker 3D

Er zijn zoveel uitstekende achtergrondenapps in de Play Store en daarom is het voor een nieuwe app belangrijk om zich echt te onderscheiden. Dat is wat de makers van Wave Live Wallpapers Maker 3D wilden bereiken. Deze nieuwe app komt met slimme achtergronden waarop je onder andere de tijd, datum en resterende batterijcapaciteit kan aflezen.

Verder vertonen heel wat achtergronden een driedimensionaal effect op je scherm. Alle achtergronden zijn verder van een hoge resolutie en volgens de makers is de app ook zon ontwikkeld dat de achtergronden ook energiezuinig zijn, ondanks hun slimme functies.

Wave Live Wallpapers Maker 3D

Wave Live Wallpapers Maker 3D

Er zijn zoveel uitstekende achtergrondenapps in de Play Store en daarom is het voor een nieuwe app belangrijk om zich echt te onderscheiden. Dat is wat de makers van ..

AlleKinderuitjes!

Zoals de naam het al verklapt, kan je met AlleKinderuitjes! op zoek gaan naar de leukste activiteiten die je samen met je kind kan doen. In deze nieuwe app kan je zoeken naar uitjes in je omgeving en met de filterfunctie kan je meer specifiek op zoek gaan. Je vindt met deze app onder andere: speeltuinen, dierentuinen, pretparken, trampolineparken, spelletjeshallen, zwembaden, bowlingbanen en kindvriendelijke eetgelegenheden.

Per activiteit kan je ook een beoordeling vinden samen met nuttige informatie zoals openingstijden. je kan ook in een klap naar de locatie navigeren of je kan bellen naar de zaak. Dagelijks verschijnen er nieuwe kinderuitjes in de app. De app is net gelanceerd en jij bent een van de eersten die de app kan proberen.

AlleKinderuitjes!

AlleKinderuitjes!

Zoals de naam het al verklapt, kan je met AlleKinderuitjes! op zoek gaan naar de leukste activiteiten die je samen met je kind kan doen. In de app kan je zoeken naar ..

PowerDirector - Video Editor

PowerDirector is een video-editor met een breed pakket aan functies. Je kan onder andere video's trimmen, fragmenten splitsen, versnellen, vertragen, de belichting aanpassen en een stabilisator of filters toepassen. Daarnaast laat de app je ook toe om geluidsfragmenten toe te voegen of ter plaatse op te nemen. Die tekst kan ook geanimeerd zijn. Daarnaast begeleidt de app je ook met het maken van mooie intro's.

Je kan video's exporteren met een 4K-resolutie en de fragmenten staan ook meteen op sociale media naar keuze. Een van bijzonder functies is dat PowerDirector haar gebruikers de keuze geeft om filmpjes te bewerken met je telefoon in staande of liggende houding. Premium-gebruikers van de app krijgen een advertentievrije ervaring en ook toegang tot extra functies, waaronder stockafbeeldingen.

PowerDirector Video Editor App

PowerDirector Video Editor App

PowerDirector is een video-editor met een breed pakket aan functies. Je kan onder andere video's trimmen, fragmenten splitsen, versnellen, vertragen, de belichting ..

Sun Locator Lite (Sun and Moon)

Dankzij Sun Locator Lite krijg je een nauwkeurige voorspelling van de specifieke positie waar de zon verschijnt op elk moment van de dag. Dat kan handig zijn bij onder andere professionele fotografie, maar ook in de vastgoedsector, bij het tuinieren en het positioneren van zonnepanelen. De app maakt gebruik van augmented reality en de camera van je telefoon gebruik om de koers van de zon te visualiseren. Verder is er een kaartje en gedetailleerde informatie over de tijdens van zonsopgang en zonsondergang.

Sun Locator Lite (Sun and Moon)

Sun Locator Lite (Sun and Moon)

Dankzij Sun Locator Lite krijg je een nauwkeurige voorspelling van de specifieke positie waar de zon verschijnt op elk moment van de dag. Da kan handig zijn bij onde ..

Meer apps!

Je vindt elke maandag op Androidworld een Beste apps van de week en elke zondag bespreken we een app in onze rubriek App van de week. Ben je op zoek naar leuke apps, dan ben je dus aan het goede adres op Androidworld. Doorzoek onze grote database aan apps via de links hieronder.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk