Beste Android-apps in de Google Play Store week 25

Beste Android-apps in de Google Play Store week 25

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

In 'beste apps' bespreken we elke keer een selectie van leuke apps die je inspireren. Dit keer bespreken we vier heel verschillende apps, waaronder een app om verhalen te ontdekken, eentje om te leren programmeren en een batterijmonitor.

Vimeo Create - Video Editor & Smart Video Maker

Vimeo is een bekend videoplatform en een concurrent voor YouTube, maar daarnaast heeft het bedrijf ook zijn eigen videobewerker. Die laat je erg vlot videoclips bewerken zodat ze klaar zijn om op sociale media te komen. Je kan tekst toevoegen, de lay-out bepalen, met logo's werken en kleuren. Om het clipje helemaal af te werken kan je ook een nummer op de achtergrond laten spelen.

Het is daarnaast ook mogelijk om met de advertentiemodellen van Vimeo te werken en zo wat met je viceo's te verdienen. Vimeo Create werkt ook niet alleen voor video's, maar je kan ook foto's beweren voor social met de tool. De app werd door Google verkozen als een van de beste van de Play Store.

Vimeo Create - Video Editor & Smart Video Maker

Vimeo Create - Video Editor & Smart Video Maker

Vimeo is een bekend videoplatform en een concurrent voor YouTube, maar daarnaast heeft het bedrijf ook zijn eigen videobewerker. Die laat je erg vlot videoclips bewe ..

GSam Battery Monitor

Android-telefoons hebben natuurlijk een ingebouwde batterijmonitor die meer informatie geeft over de apps die het meeste verbruiken. GSam Battery Monitor kan je helpen om nog meer inzicht te vergaren over je verbruik. De app laat je aan de hand van filters zoeken doorheen de lijst met grootverbruikers.

Daarnaast kan de app ook een schatting maken van de resterende gebruiksduur van je telefoon, en die schatting is op basis van informatie uit het verleden. GSam Battery Monitor heeft verder nog een handige widget waarmee je relevante informatie erg toegankelijk, maakt vanop het startscherm. Deze app heeft ook een aangepaste weergave voor tablets.

GSam Battery Monitor

GSam Battery Monitor

Android-telefoons hebben natuurlijk een ingebouwde batterijmonitor die meer informatie geeft over de apps die het meeste verbruiken. GSam Battery Monitor kan je help ..
Beste Android-apps in de Google Play Store week 25

Mimo: Leren programmeren JavaScript, Python, HTML

Leren programmeren kan er soms erg afschrikwekkend uitzien, maar dat wil deze app tegen gaan. Mimo laat je aan de slag gaan met de programmeertalen HTML, JavaScript en Python. Voor je begint geef je eerst je ervaringsniveau aan en daar worden de lessen dan op gebaseerd. De bedoeling is dat je meteen met heel praktisch kan werken en dat je zelf code schrijft in de app. Zo krijg je de voorbereiding om straks je eigen games, websites en apps te maken. Je hebt per dag vijf minuten tijd nodig om zo telkens je kennis uit te breiden.

Mimo: Leren prograeren JavaScript, Python, HTML

Mimo: Leren prograeren JavaScript, Python, HTML

Leren programmeren kan er soms erg afschrikwekkend uitzien, maar dat wil deze app tegen gaan. Mimo laat je aan de slag gaan met de programmeertalen HTML, JavaScript ..

Wattpad - Waar verhalen leven

Verhaalvertellers en verhaallezers zullen zich thuis voelen met Wattpad. In deze app kan je je schrijftalent bovenhalen en je verhalen delen met de community. De app kan schrijvers rechtstreeks in contact brengen met uitgevers en multimediabedrijven. Wie niet houdt van schrijven, maar wel graag originele verhalen wil ontdekken, kan ook in Wattpad zijn ding vinden. Je kan een hele bibliotheek van gratis verhalen samenstellen. Die verhalen kan je ook in één klap lezen op je e-reader.

Wattpad

Wattpad

Verhaalvertellers en verhaallezers zullen zich thuis voelen met Wattpad. In deze app kan je je schrijftalent bovenhalen en je verhalen delen met de community. De app ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk