Beste Android-apps in de Google Play Store week 22

Beste Android-apps in de Google Play Store week 22

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

In 'beste apps' bespreken we elke keer een selectie van leuke apps die je inspireren. Dit keer bespreken we vier heel verschillende apps, waaronder een app die informatie geeft over bijzondere auto's in Nederland en eentje dat je helpt om je planten in leven te houden. We duiken er meteen in.

Kenteken Wiki

Autospotters zullen helemaal enthousiast worden van de vernieuwde Kenteken Wiki. Je kan zo meer informatie krijgen over opmerkelijke en exclusieve auto's aan de hand van het kenteken. Het gaat om informatie die door de APK en RDW wordt vrijgegeven, zoals: het merk en type wagen, het bouwjaar, de nieuwprijs en het vermogen van de motor. Je kan zelf meer gedetailleerde info terugvinden zoals de originele kleur van de auto samen met eventuele gebreken die in het verleden zijn vastgesteld en het zuinigheidslabel. Als er foto's beschikbaar zijn van autospotsites, dan zal je die ook meteen terugvinden.

Kenteken Wiki (Kenteken Check RDW)

Kenteken Wiki (Kenteken Check RDW)

Autospotters zullen helemaal enthousiast worden van de nieuwe Kenteken Wiki. Je kan zo meer informatie krijgen over opmerkelijke en exclusieve auto's aan de hand van ..
Beste Android-apps in de Google Play Store week 22

CountThings from Photos

Deze app is ontzettend eenvoudig, maar oh zo slim. Je neemt een foto en alles wat op beeld verschijnt wordt geteld. Stel, je gooit een hele bak vol knikkers op de tafel en je neemt een duidelijke foto, dan kan deze app precies zeggen hoeveel knikkers het er zijn. Het aantal kan dan op de foto worden weergegeven met een sjabloon neer keuze erbij. Je kan de afbeeldingen vervolgens in de cloud of lokaal bewaren en de data zelf kan je ook exporteren. Houd er wel rekening mee dat deze app met abonnementen werkt, al kan je ze wel zeven dagen gratis testen.

CountThings from Photos

CountThings from Photos

Deze app is ontzettend eenvoudig, maar oh zo slim. Je neemt een foto en alles wat op beeld verschijnt wordt geteld. Stel, je gooit een hele bak vol knikkers op de ta ..

CapCut

CapCut wil het bewerken van video's snel en efficiënt laten verlopen. Met maar weinig handelingen krijg je snel een fraai resultaat in deze app. Je kan knippen in je filmpjes, de afspeelsnelheid wijzigen en tekst toevoegen. je kan zelfs creatief aan de slag met stickers en effecten. Het filmpje opleuken die je dan tot slot met een leuk liedje erbij, en ook die kan je in deze app terugvinden.

CapCut - Video Editor

CapCut - Video Editor

CapCut wil het bewerken van video's snel en efficiënt laten verlopen. Met maar weinig handelingen krijg je snel een fraai resultaat in deze app. Je kan knippen in j ..
Beste Android-apps in de Google Play Store week 22

Planta

Planten verzorgen is als een hele verantwoordelijkheid die op je schouders rust. Doe je het niet goed, dan staan er al gauw levens op het spel. Vaak sterven je planten aan droogte door verwaarlozing, maar daarbij komt nog dat te veel water geven vaak nog sneller fataal kan zijn. Om onze groene vrienden meer overlevingskansen te geven, is er Planta.

In de app kan je opzoeken wat voor plant je hebt, en de app houdt ook rekening met het omgevingslicht, ofwel de plaats waar je plant staat. Vervolgens krijg je simpelweg meldingen die je zeggen wanneer je moet gieten. Er zijn ook uitgebreide handleidingen te vinden die je in detail zeggen hoe je je plant moet verzorgen, maar zeg nu zelf, die ga jij vast niet lezen. De app geeft tot slot ook aanbevelingen over de soorten planten die voor jou het meeste geschikt zijn, en je komt dus met andere woorden alles over cactussen en vetplanten te weten.

Planta - zorg voor je planten

Planta - zorg voor je planten

Planten verzorgen is een hele verantwoordelijkheid die op je schouders rust. Doe je het niet goed, dan staan er al gauw levens op het spel. Vaak sterven je planten a ..
Beste Android-apps in de Google Play Store week 22

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk