Beste Android-apps in de Google Play Store week 19

Beste Android-apps in de Google Play Store week 19

Elke week bespreken we in 'beste apps' weer een nieuwe selectie aan interessante apps die jouw aandacht verdienen. Niet elke app zal helemaal jouw smaak zijn, maar de kans is ook groot dat je verborgen parels ontdekt.

Spacedesk

Als je op het scherm van je kleine 13 inch laptop werkt, zou je misschien willen dat er een tweede paneel was waarop je vensters kon openen. Met Spacedesk kan je een Android-telefoon of -tablet gebruiken als zo'n extra scherm voor Windows 10. Om dat te doen werken, moet je eerst de benodigde drivers installeren voor de computer via spacedesk.net en daarnaast moet je deze app installeren op je Android-apparaat. Beide toestellen dienen ook verbonden zijn met hetzelfde netwerk.

Het is bovendien niet onbelangrijk om te melden dat deze dienst niet werkt in combinatie met macOS, maar wat wel interessant is, is dat je een Chromebook kan gebruiken als tweede scherm voor je pc. Je kan de Android-app namelijk ook installeren op Chrome OS.

spacedesk (multi monitor display extension screen)
Als je op het scherm van je kleine 13 inch laptop werkt, zou je misschien willen dat er een tweede paneel was waarop je vensters kon openen. Met Spacedesk kan je een ..

Meer info

Hyperion launcher

Er zijn tal van, goede, gratis launchers in de Play Store en elk van die apps heeft wel zijn eigen pakket aan troeven. In het geval van Hyperion Launcher is dat een combinatie van een goede vormgeving en vertrouwde diensten van Google. Hyperion werkt namelijk met Google Discover.

Verder haalden de ontwikkelaars naar eigen zeggen hun inspiratie bij de sterkste aspecten van andere launchers en ze lieten de vormgeving ontwerpen door designer Manuel Möllmann. De app heeft mooie animaties en effecten en er zijn uitgebreide personalisatie-instellingen. Er wordt ook nog volop aan de app gesleuteld, want binnenkort kan je de instellingen van je launcher in de cloud back-uppen.

Hyperion launcher
Er zijn tal van, goede, gratis launchers in de Play Store en elk van die apps heeft wel zijn eigen pakket aan troeven. In het geval van Hyperion Launcher is dat een ..

Meer info

Rita Personal Data

Altijd wanneer we online zijn verzamelen grote techbedrijven gegevens over ons. Die data wordt gebruikt om gepersonaliseerde advertenties aan te bieden. Met Rita Personal Data kan je meer controle krijgen over je gegevens en je ziet een overzicht van alle data die door bedrijven als Google en Facebook werd verzameld. Bedrijven die je niet vertrouwt kan je de toegang ontzeggen, of je kan voorkeuren wijzigen. Je ziet zelfs per account een prijs die da waarde van jouw gegevens voorstelt.

Rita Personal Data
Altijd wanneer we online zijn verzamelen grote techbedrijven gegevens over ons. Die data wordt gebruikt om gepersonaliseerde advertenties aan te bieden. Met Rita Per ..

Meer info

Beste Android-apps in de Google Play Store week 19

Plant Nanny²

De eerste week van mei zit erop en we kunnen stilaan warm weer verwachten. Plant Nanny² is de app die je eraan helpt te herinneren om voldoende water te drinken. De app motiveert haar gebruiker som gehydrateerd te blijven, want door te drinken help je om een schattige planten te verzorgen.

De app geeft persoonlijk advies over de hoeveelheid water die je dagelijks moet drinken en ze maakt handige overzichten van je prestaties. Er zijn ook handige wekkers die je moeten helpen om het drinken netjes over de hele dag te verspreiden. Plant Nanny² werd door Google verkozen als een van de beste Play Store-apps van 2019 en 2020.

Plant Nanny² - Drink Water Reminder and Tracker
De eerste week van mei zit erop en we mogen ons stilaan beginnen verwachten aan warm weer. Plant Nanny² is de app die je eraan helpt te herinneren om voldoende wate ..

Meer info

Ben je op zoek naar meer leuke, handige apps? Check dan alle andere edities van onze beste Android-apps-artikelen of alle apps die we wekelijks bespreken in 'Beste app van de week'. Heb jij nog leuke suggesties? Is er een app die je gebruikt waar Androidworld nog nooit iets over heeft geschreven? Laat het ons weten in de reacties onder dit artikel.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Net binnen

Lees meer