Beste crypto-apps in de Google Play Store week 14

Beste crypto-apps in de Google Play Store week 14

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

In 'beste apps' bespreken we elke keer een selectie van leuke apps die je inspireren. Dit keer bespreken we apps die te maken hebben met cryptomunten, het onderwerp van de themaweek op Androidworld.

Coinbase

Coinbase is al acht jaar lang een van de bekendste platformen waarop je digitale munten als Bitcoin kan kopen. De app heeft 25 miljoen gebruikers en is actief in 32 landen. De app wil zowel beginners als experten aantrekken en je kan een groot aanbod aan cryptomunten aankopen vanaf een bedrag van 15 euro.

Coinbase stelt dat zijn app erg veilig is omdat 98 procent van de cryptomunten offline worden bewaard, en de rest staat in een beveiligde omgeving opgeslagen. De app heeft daarnaast ook functies als automatisch kopen en prijsmeldingen die je kan instellen. je kan Coinsbase ook op je computer volgen via de webversie.

Coinbase

Coinbase

Coinbase is al acht jaar lang een van de bekendste platformen waarop je digitale munten als Bitcoin kan kopen. De app heeft 25 miljoen gebruikers en is actief in 32 ..
Beste crypto-apps in de Google Play Store week 14

Crypto Market Cap

Crypto Market Cap is een handige app die je snel alle benodigde informatie geeft over de talloze cryptovaluta die er zijn. Je kan de cryptomunten volop filteren op basis van eigen pijlers die je instelt, en zo krijg je meer inzicht in de markt. De belangrijkste troef is hoe uitgebreid de informatie is, want je ziet naast de waarde ook de marktkapitalisatie, het volume en andere relevante zaken.

Verder kan je ook je eigen wallet koppelen met deze app om meer inzicht te krijgen in de eigen trades die je hebt gedaan, en je kan armen instellen die je informeren wanneer een cryptomunt een vooraf ingestelde prijs heeft bereikt. Dan ben je meteen kopen of verkopen. Als laatste is er ook nog een nieuwsfeed die gerelateerd is aan crypto.

Crypto Market Cap - Crypto tracker, Alerts, News

Crypto Market Cap - Crypto tracker, Alerts, News

Crypto Market Cap is een handige app die je snel alle benodigde informatie geeft over de talloze cryptovaluta die er zijn. Je kan de cryptomunten volop filteren op b ..
Beste crypto-apps in de Google Play Store week 14

Crypto News

De naam zegt het al, want deze app is er volledig op gericht om haar gebruikers op de hoogte te houden van het laatste cryptonieuws. De app is in feite een nieuwsverzamelaar die meer dan 100 nieuwsbronnen raadpleegt. Verder kan je nog nieuws filteren in categorieën en je kan ook in één klap het belangrijkste nieuws te zien krijgen. Is de nieuwe standaard van Ethereum onthuld? Heeft Bitcoin opnieuw een recordprijs behaald? Dan lees je het in deze app.

Handig is ook dat Crypto News je helpt om meerdere perspectieven van één verhaal te lezen, zodat je zelf meer inzicht krijgt. Als je een nieuwsbericht hebt gelezen kan je ervoor kiezen om hetzelfde artikel daarna van andere bronnen te lezen. Verder kan je ook een bladwijzer maken wanneer je een artikel interessant vindt, maar het later wil lezen. je kan in de app ook de waarde van munten opzoeken en er is ook een betalende Pro-modus zonder advertenties en een offline-leesfunctie.

Crypto News: Prices, HODL Portfolio, Alerts

Crypto News: Prices, HODL Portfolio, Alerts

De naam zegt het al, want deze app is er volledig op gericht om haar gebruikers op de hoogte te houden van het laatste cryptonieuws. De app is in feite een nieuwsver ..
Beste crypto-apps in de Google Play Store week 14

Cryptopop

Deze is eigenlijk geen app maar een game. We kennen allemaal wel het bekende spel Candy Cush. Wel, Cryptopop werkt net hetzelfde, maar per level dat je speelt, word je betaald in een hele kleine som cryptomunten. Ethereum om precies te zijn. Het bedrag zal eerst minuscuul lijken, maar wanneer het groot genoeg is om te liquideren is het toch een significante meerwaarde. Je koppelt gewoon je wallet of Coinbase-account om de munten te verzamelen. Cryptopop bevat verder wel duidelijk zichtbare advertenties, want zo kan de game jou betalen door te spelen.

CryptoPop - Earn Free ETH

CryptoPop - Earn Free ETH

Deze is eigenlijk geen app maar een game. We kennen allemaal wel het bekende spel Candy Cush. Wel, Cryptopop werkt net hetzelfde, maar per level dat je speelt, word ..

Themaweek op Androidworld

Dit artikel is onderdeel van de themaweek over cryptocurrency op Androidworld. Heb jij een vraag over het onderwerp dat we bespreken tijdens deze themaweek of juist ideeën of tips? Laat het dan weten in de reacties onder dit artikel. Je kan ons ook mailen via dit e-mailadres of een berichtje achterlaten op Facebook, Instagram en Twitter. Daarnaast kan je ons vragen stellen via deze Telegram-groep of deze Signal-groep. Wil je liever één van de redacteuren een tip sturen? Dan kan ook!

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk