Beste Android-apps in de Google Play Store week 46

Beste Android-apps in de Google Play Store week 46

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

In 'Beste Android-apps' bespreken we elke keer een selectie aan toffe apps met een hoge score in de Google Play Store. Dit keer bespreken we onder andere een app voor geocachen, en een tvgids-app.

Geocaching

Ben je fan van het schatzoeken tijdens je wandeling? Dan is Geocaching of geocachen iets voor jou. Je gaat op zoek naar een kistje dat ergens verstopt is. Daarin zit een logboekje. Als je het kistje vindt, schrijf je je naam daarin en leg je het kistje weer terug. Met de app Geocaching kun je dankzij stap voor stap begeleiding beginnen aan jouw avontuur met het vinden van je eerste paar geocaches. De app is ook geschikt voor de gevorderde geocacher.

Geocaching

Geocaching

Ben je fan van het schatzoeken tijdens je wandeling? Dan kun je met deze app op zoek gaan naar geocaches in de buurt. Geocaching begeleidt je stap voor sta ..

TV gids Nederland - Cisana TV+

TV gids Nederland - Cisana TV+ is een prima tvgids met veel functies die de andere tvgids-apps ook hebben en dat zonder veel reclame. De app bevat overzichten per zender, Nu & Straks, Prime Time, Late Evening, de mogelijkheid om herinneringen in te stellen en favorieten aan te maken. Er is ook een donkere modus en er zijn onderdelen speciaal voor films, sport en tekenfilms. Bij de detailpagina's van de programma's kan je informatie vanuit IMDb, Wikipedia en Google Zoeken opvragen. Je kan hier ook een notificatie instellen én toevoegen aan je agenda-app. Tenslotte kan je er het programma delen met vrienden of familie.

Gerelateerde artikelen

TV gids Nederland - Cisana TV+

TV gids Nederland - Cisana TV+

TV gids Nederland - Cisana TV+ is gemaakt door ene Gianluca Cisana en hij heeft er meteen een hele serie van gemaakt, voor verschillende landen dezelfde te ..

Offline podcast app: speler FM

Of je nu houdt van een podcast over technologie of eentje over geschiedenis: als geen andere app leert Speler FM welke onderwerpen jij interessant vindt. Het 'Ontdek' gedeelte van de app geeft betere aanbevelingen over interessante podcasts dan de meeste andere apps en dat op basis van je eerdere luistergedrag. Niet alleen geeft Player FM handige aanbevelingen op basis van je interesses, maar de app toont ook veel Nederlandse content. De app weet lokaal de interessantste podcasts te vinden en daarnaast toont ze ook wat in Nederland het meeste wordt beluisterd. Dat laatste ontdek je in het Trending-gedeelte.

Gerelateerde artikelen

Offline podcast app: speler FM

Offline podcast app: speler FM

Laat je niet misleiden door de verschrikkelijke naam van deze app die de ontwikkelaars gebruiken om beter vindbaar te zijn in de Google Play Store. Player FM is een ..

4. AlleFolders

In Stocard kan je naast je klantenkaarten soms ook promoties terugvinden, maar de beste app daarvoor is toch AlleFolders. In deze app vind je een heel groot aanbod van Nederlandse reclamefolders zodat je op de hoogte blijft van de interessantste promoties. Leuk is ook is dat je zelfs met een kniptool letterlijk in de promotiefolders kan knippen om plaatjes van producten te bewaren. Lekker old school. In AlleFolders kan je daarnaast meldingen aanzetten zodat je promoties ontvangt van winkels in je buurt.

Gerelateerde artikelen

AlleFolders

AlleFolders

AlleFolders is een app die reclamefolders van verschillende Nederlandse winkels laat zien. AlleFolders start op in een overzicht met de gebruikelijke categorie& ..

Meer apps!

Je vindt elke maandag op Androidworld een Beste apps van de week en elke zondag bespreken we een app in onze rubriek App van de week. Ben je op zoek naar leuke apps, dan ben je dus aan het goede adres op Androidworld. Doorzoek onze grote database aan apps via de links hieronder.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk