Beste Android-apps in de Google Play Store week 44

Beste Android-apps in de Google Play Store week 44

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

In 'beste apps' bespreken we elke keer een selectie van leuke apps die je inspireren. Dit keer bespreken we vier apps speciaal voor kinderen, van speelgoed tot mediatie.

Bol.com De Grote Speelgoed App

De Grote Speelgoed App van bol.com is speciaal voor kinderen gemaakt. Speelgoed kun je overigens niet via deze app bestellen. Dat kan alleen met de Bol.com-app. Deze app hoort bij Het Grote Speelgoedboek en met de scanner in de app kun je een plaatje in het boek scannen.

Met de app ontdekken ze van alles over hun favoriete speelgoed, kunnen ze spelletjes spelen en hun verlanglijst aan de Sint versturen. Ook aan de ouders is gedacht. Via de app krijgen zij inzicht in wat hun kinderen het allerleukst vinden. Laat je kind de verlanglijstposter scannen en versturen naar de Sint. Wanneer je in de app inlogt met je bol.com account en toestemming geeft, krijg je niet alleen inzicht in de wensenlijst van je kind maar ook in de artikelen die je kind vaker bekijkt in De Grote Speelgoed App.

Bol.com De Grote Speelgoed App

Bol.com De Grote Speelgoed App

De Grote Speelgoed App van bol.com is speciaal voor kinderen gemaakt. Speelgoed kun je overigens niet via deze app bestellen. Dat kan alleen met de Bol.com-app. Deze ..
Beste Android-apps in de Google Play Store week 44

Educatieve Kinderspellen Leer Rekenen Boeken Lezen

Educatieve Kinderspellen Leer Rekenen Boeken Lezen is een lange titel voor een app maar vat alle mogelijkheden wel allemaal samen. Deze app, waarvoor je je niet hoeft te registreren en die geen reclame bevat, zit boordevol educatieve spelletjes over taal, rekenen, probleemoplossing en meer. Je kan ermee leren lezen, er is een voorleesfunctie en je kan je eigen verhaaltjes opnemen. Verder zijn er bedtijdverhaaltjes, het tandenpoetshuis en games om te leren klokkijken en nog veel meer.

Educatieve Kinderspellen Leer Rekenen Boeken Lezen

Educatieve Kinderspellen Leer Rekenen Boeken Lezen

Educatieve Kinderspellen Leer Rekenen Boeken Lezen is een lange titel voor een app maar vat alle mogelijkheden wel allemaal samen. Deze app, waarvoor je je ..

Slaapkoppie

Kinderen vinden de overgang van dag naar nacht soms lastig. Niet zo gek ook met alle prikkels die kinderen de gehele dag te verwerken krijgen. Samen tot rust komen voor het slapengaan kan helpen om alle prikkels van een drukke dag te verwerken. Met Slaapkoppie maken kinderen op een laagdrempelige manier kennis met meditatie. De ontspanningsoefeningen zorgen ervoor dat ze beter met stress om kunnen gaan en makkelijker in slaap vallen.

Vul bijvoorbeeld samen een ballon met alle leuke en minder leuke dingen van de dag en laat hem wegzweven, oefen de leeuwenadem. Stap in een achtbaan die je hoofd leeg roetsjt, of doe een bodyscan. Natuurlijk kunnen ouders deze app ook gebruiken voor kinderen die wél makkelijk in slaap vallen.

Slaapkoppie

Slaapkoppie

Kinderen vinden de overgang van dag naar nacht soms lastig. Niet zo gek ook met alle prikkels die kinderen de gehele dag te verwerken krijgen. Samen tot rust ko ..
Beste Android-apps in de Google Play Store week 44

Speel mee met nijntje

De game Speel mee met nijntje bevat 15 leuke en educatieve nijntje-games waarmee jonge kinderen spelenderwijs cijfers, vormen en letters kunnen leren in de stijl van het beroemde en geliefde karakter, nijntje. Denk aan van 1 tot 10 tellen, vormen en objecten ontdekken, cijfers en letters leren, woorden leren afmaken, en meer. Daarnaast is er veel plezier te beleven aan leuke games waarin kinderen muziek kunnen maken en kunnen kleuren of koken.

Speel mee met nijntje

Speel mee met nijntje

De game Speel mee met nijntje bevat 15 leuke en educatieve nijntje-games waarmee jonge kinderen spelenderwijs cijfers, vormen en letters kunnen leren in de ..

Meer apps!

Je vindt elke maandag op Androidworld een Beste apps van de week en elke zondag bespreken we een app in onze rubriek App van de week. Ben je op zoek naar leuke apps, dan ben je dus aan het goede adres op Androidworld. Doorzoek onze grote database aan apps via de links hieronder.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk