Beste Android-apps in de Google Play Store (week 32)

Beste Android-apps in de Google Play Store (week 32)

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

De Google Play Store is een enorme bron van apps voor Android-gebruikers. Er zijn apps voor alles, van productiviteit en entertainment tot games en sociale media. Het kan echter moeilijk zijn om de beste apps te vinden tussen alle opties. Daarom stellen wekelijks een lijst samen met Android-apps met een hoge beoordeling. Dus bekijk de lijst en ontdek de beste Android-apps van week 32!

Learn Coding/Programming: Mimo

Als je geïnteresseerd bent in leren programmeren, is Mimo een handige app. Het biedt interactieve lessen om verschillende programmeertalen en technologieën te leren, waaronder HTML, CSS en JavaScript. De lessen zijn gestructureerd en gemakkelijk te volgen, ideaal voor zowel beginners als degenen die hun programmeervaardigheden willen verbeteren.

  • Sterren in de Play Store: 4,6
Learn Coding/Programming: Mimo

Learn Coding/Programming: Mimo

Mimo beschreven is een app die je leert programmeren. De lessen zijn goed uitgelegd en de app is leuk om te gebruiken.  De app werkt door je stap voor ..

Blinkist: Big Ideas in 15 Min

Blinkist is een app die je helpt om de belangrijkste inzichten uit non-fictie boeken en podcasts te lezen of te luisteren in slechts 15 minuten. Elk boek of podcast wordt samengevat in een korte samenvatting van ongeveer 15 minuten. De samenvattingen zijn geschreven in heldere en bondige taal, zodat je de belangrijkste inzichten snel en gemakkelijk kunt begrijpen. Je kunt de samenvattingen lezen of luisteren, en je kunt ook aantekeningen maken en delen. De app bevat een bibliotheek van meer dan 6.500 boeken en podcasts.

  • Sterren in de Play Store: 4,7
Blinkist: Big Ideas in 15 Min

Blinkist: Big Ideas in 15 Min

Wat is Blinkist? Blinkist is een app die je helpt om de belangrijkste inzichten uit non-fictie boeken en podcasts te lezen of te luisteren in slechts 15 minuten. De a ..

GetYourGuide: de reisapp

De GetYourGuide-app is een geweldige manier om leuke dingen te doen in je vakantiebestemming. Je kunt kiezen uit een breed scala aan activiteiten, van rondleidingen en excursies tot tickets voor musea en concerten.

Om een ​​activiteit te boeken, open je de GetYourGuide-app en zoek je naar de activiteit die je wilt doen. Je kunt de activiteit filteren op locatie, datum, tijd en prijs. Als je een activiteit hebt gevonden die je wilt doen, kun je deze boeken door op de knop "Boek" te tikken. Na het boeken van een activiteit ontvang je een bevestigingsmail met alle informatie die je nodig hebt, zoals de datum, tijd, locatie en contactgegevens van de touroperator. Je kunt je activiteit ook annuleren of wijzigen via de GetYourGuide-app. De app is beschikbaar in meer dan 150 landen en in meer dan 40 talen.

  • Sterren in de Play Store: 4,7
GetYourGuide: de reisapp

GetYourGuide: de reisapp

Of je nu een exclusieve James Bond-ervaringsdag wil in Londen, een stadsrondvaart in Berlijn of een rondleiding door Amsterdam per fietstaxi wil beleven: het zijn al ..

DeepL Translate

DeepL Translate is een vertaalapp die meer kan dan alleen vertalen. Met deze app kun je niet alleen woorden en zinnen vertalen, maar je krijgt ook alternatieve vertalingen te zien. Bovendien ondersteunt de app ook vertaalopdrachten via spraak-naar-tekst. Je kunt dus zinnen uitspreken om dan de vertaling op het scherm te zien. Je kunt ook je camera naar tekst richten om die te vertalen. DeepL is een app die volledig gratis is, kan teksten tussen meer dan 30 talen vertalen en ze komt met een donkere modus. DeepL Pro-abonnees kunnen zelf bepalen hoe formeel of informeel de vertalingen moeten klinken.

  • Sterren in de Play Store: 4,7
DeepL Translate

DeepL Translate

De DeepL Translate-app is een krachtige tool die je kan helpen om tekst en gesprekken in meer dan 30 talen te vertalen. De app is beschikbaar voor iOS en Android en ..

Meer apps

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk