Beste Android-apps in de Google Play Store week 30

Beste Android-apps in de Google Play Store week 30

In 'Beste Android-apps' bespreken we elke keer een selectie aan toffe apps die je kunnen inspireren. Dit keer bespreken we onder andere een slimme vertaalapp, een takenlijst en een soort van helderziende app.

Naver Papago - AI Translator

Bijna iedereen is wel bekend met Google Translate, maar Naver Papago is een goed alternatief die heel wat vergelijkbare functies heeft. Ze kan de app bijvoorbeeld tekst vertalen uit een afbeelding, op webpagina's en vanuit spraak. Je kan dus een gesprek voeren met een anderstalige en Naver Papago-app toont de vertalingen op het scherm.

Handig is ook dat je meteen tekst uit het klembord kan vertalen en de app pakt ook uit met een woordenboekfunctie. Daarnaast kan Naver Papago ook handschrift herkennen. En als je je in het midden van het Amazonewoud bevindt waar geen enkele plaatselijke stam ooit van 5G heeft gehoord, dan kan je de app nog steeds offline gebruiken.

Naver Papago - AI Translator
Bijna iedereen is wel bekend met Google Translate, maar Naver Papago is een goed alternatief die heel wat vergelijkbare functies heeft. Ze kan bijvoorbeeld teks ..

Meer info

Red Bull TV

Iedereen die Formule 1 kijkt, weet wel dat Red Bull veel meer is dan een blikje energiedrank. Het merk sponsort volop muziek- en sportevenementen, maar er zijn ook films die dankzij geld van Red Bull tot stand zijn gekomen. Je ontdekt ze in de Red Bull TV-app, waar je ook op de hoogte blijft van het nieuws over alle andere activiteiten die door Red Bull worden gesteund, waaronder het Formule 1-team. In de app is ten slotte ook een kalenderfunctie die je op de hoogte houdt van alle Red Bull-evenementen.

Red Bull TV
Iedereen die Formule 1 kijkt, weet wel dat Red Bull veel meer is dan een blikje energiedrank. Het merk sponsort volop muziek- en sportevenementen , maar er zijn ook ..

Meer info

HabitNow Daily Routine Planner

HabitNow is een takenapp die erg overzichtelijk is en werkt met icoontjes en kleuren. Je kan met de app taken zorgvuldig plannen en ze helpt ook om van terugkerende taken gewoontes te maken. De app is dan ook handig voor wie bijvoorbeeld wil stoppen met roken of zichzelf wil aanmoedigen om elke dag fruit te eten. Je kan namelijk in de app doelstellingen aan je taken koppelen en je volgt je voortgang op. Als laatste zijn er ook verschillende widgets die je taken en voortgang weergeven.

HabitNow Daily Routine Planner
HabitNow is een takenapp die erg overzichtelijk is en werkt met icoontjes en kleuren. Je kan met de app taken zorgvuldig plannen en ze helpt ook om van terugkerende ..

Meer info

Akinator

Wie dacht dat magie alleen voorkomt in de boeken van Harry Potter en The Witcher, die heeft het mis. Akinator is een helderziende app die beweert je gedachten te kunnen lezen. Je hoeft enkel aan een persoon te denken en vervolgens stelt de app enkele ja-nee-vragen tot Akinator precies weet over wie je het hebt. Akinator kan zowel echte als fictieve personen raden. Het werkt op basis heel wat informatie over personen die via crowdsourcing is verzameld en code die in staat is om uit die database te determineren op basis van criteria.

De ontwikkelaars van Akinator treden niet in detail over de precieze werking van hun code. Akinator is zeker niets nieuws, want het was al jarenlang beschikbaar als een computerprogramma voordat de app is gelanceerd.

Akinator
Wie dacht dat magie enkel voorkomt in de boeken van Harry Potter en The Witcher, die heeft het mis. Akinator is een helderziende app die beweert je gedachten te kunn ..

Meer info

Meer apps!

Je vindt elke maandag op Androidworld een Beste apps van de week en elke zondag bespreken we een app in onze rubriek App van de week. Ben je op zoek naar leuke apps, dan ben je dus aan het goede adres op Androidworld. Doorzoek onze grote database aan apps via de links hieronder.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties