Beste Android-apps in de Google Play Store week 27

Beste Android-apps in de Google Play Store week 27

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

In 'Beste Android-apps' bespreken we elke keer een selectie aan toffe apps die je kunnen inspireren. Dit keer een video-editor en een app met elke dag leuke aanbiedingen.

Gerelateerde artikelen

BeReal. Your friends for real.

De app BeReal stuurt je dagelijks een melding die jij en je vrienden te zien krijgen. In die melding staat dat je precies twee minuten hebt om een foto te maken. Geen tijd dus om je haar in een goede plooi te leggen, een laag make-up aan te brengen of een leuke achtergrond of filter te zoeken. BeReal maakt zowel een selfie als een foto met de hoofdcamera van je telefoon zodat enerzijds jij in beeld bent, maar ook de plaats waar je bevindt zichtbaar is.

BeReal. Your friends for real.

BeReal. Your friends for real.

Elke dag stuurt de app BeReal een melding die jij en je vrienden te zien krijgen en die luidt dat je precies twee minuten hebt om een foto te maken. Geen tijd dus om ..

Social Deal - Dé beste deals

Via de Social Deal-app ontvang je iedere dag (of wekelijks) gratis een bericht met leuke aanbiedingen voor onder andere een leuk restaurant, ontspannende wellness, spannend pretpark of een fijne hotelovernachting met korting. Zie je een leuk aanbieding? Koop dan een voucher en ga langs op het moment dat het jou het beste uit komt.

Social Deal - Dé beste deals

Social Deal - Dé beste deals

Via de Social Deal-app ontvang je iedere dag (of wekelijks) gratis een bericht met leuke aanbiedingen voor onder andere  een leuk restaurant, ontspann ..

CapCut - Video Editor

CapCut wil het bewerken van video's snel en efficiënt laten verlopen. Met maar weinig handelingen krijg je snel een fraai resultaat in deze app. Je kan knippen in je filmpjes, de afspeelsnelheid wijzigen en tekst toevoegen. je kan zelfs creatief aan de slag met stickers en effecten. Het filmpje opleuken die je dan tot slot met een leuk liedje erbij, en ook die kan je in deze app terugvinden.

CapCut - Video Editor

CapCut - Video Editor

CapCut wil het bewerken van video's snel en efficiënt laten verlopen. Met maar weinig handelingen krijg je snel een fraai resultaat in deze app. Je kan knippen in j ..

Meer apps!

Je vindt elke maandag op Androidworld een Beste apps van de week en elke zondag bespreken we een app in onze rubriek App van de week. Ben je op zoek naar leuke apps, dan ben je dus aan het goede adres op Androidworld. Doorzoek onze grote database aan apps via de links hieronder.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk