Beste Android-apps in de Google Play Store week 20

Beste Android-apps in de Google Play Store week 20

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Elke maandag bespreken we in de rubriek 'Beste Android-apps' een selectie aan toffe apps met een hoge score in de Google Play Store. Dit keer bespreken we onder andere een van de beste automatiseringsapps ooit en een unieke app die je helpt bij het verminderen van digitale afleiding.

Forest: Focus for Productivity

Forest is een unieke app die helpt bij het verbeteren van je productiviteit en het verminderen van afleiding. De app moedigt je aan om gefocust te blijven door een virtuele boom te laten groeien terwijl je je telefoon met rust laat. Als je je telefoon ontgrendelt voordat de ingestelde tijd is verstreken, zal de boom sterven. Met Forest kun je jezelf motiveren om je taken af te ronden en minder tijd te besteden aan afleidende apps.

Forest -Focus for Productivity

Forest -Focus for Productivity

Forest is een unieke app die helpt bij het verbeteren van je productiviteit en het verminderen van afleiding. De app moedigt je aan om gefocust te blijven door een v ..

Tasker

Tasker is een geavanceerde automatiseringsapp waarmee je aangepaste taken en acties kunt maken op basis van triggers en voorwaarden. Met Tasker kun je je Android-apparaat personaliseren en automatiseren op basis van je behoeften en voorkeuren. Je kunt bijvoorbeeld instellen dat je apparaat automatisch de wifi uitschakelt wanneer je de deur uitgaat, je meldingen dempt tijdens vergaderingen, een specifieke app opent op een bepaald tijdstip en nog veel meer. Tasker biedt eindeloze mogelijkheden om je apparaat aan te passen en je dagelijkse taken te stroomlijnen.

Tasker

Tasker

Tasker is een geavanceerde automatiseringsapp waarmee je aangepaste taken en acties kunt maken op basis van triggers en voorwaarden. Met Tasker kun je je Android-app ..

MX Speler

MX Player is een veelgebruikte mediaspeler-app met uitgebreide codec-ondersteuning, waardoor je vrijwel elk audio- en videoformaat kunt afspelen. De app biedt ook handige functies zoals ondertitelingsondersteuning, gebarenbediening, kinderslot en meer. Met MX Player kun je al je favoriete multimedia-inhoud op je Android-smartphone of -tablet bekijken en beluisteren.

MX Speler

MX Speler

MX Player is een veelgebruikte mediaspeler-app met uitgebreide codec-ondersteuning, waardoor je vrijwel elk audio- en videoformaat kunt afspelen. De app biedt ook ha ..

Pocket

Pocket is een geweldige app voor het opslaan en offline lezen van artikelen, webpagina's en video's. Met Pocket kun je interessante inhoud van het web opslaan om later te lezen, zelfs zonder internetverbinding. De app biedt een gebruiksvriendelijke interface, aanpasbare tags en een slimme aanbevelingsfunctie, zodat je altijd boeiende en relevante inhoud binnen handbereik hebt.

Pocket

Pocket

Pocket is een veelzijdige app die een oplossing biedt voor het opslaan en offline lezen van artikelen, webpagina's en video's. Met Pocket kun je gemakkelijk interess ..

Meer apps

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk