Naar content
Trending apps
 • Inbox by Gmail

 • Maps: Navigatie en OV

 • WhatsApp Messenger

 • Messenger

 • Facebook

Trending games
 • Minecraft Earth

 • Dr. Mario World

 • Harry Potter: Wizards Unite

 • Breaking Bad: Criminal Elements

 • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
 • Realme X2 Pro

 • Moto G8 Plus

 • Microsoft Surface Duo

 • OnePlus 7T Pro

 • Nokia 7.2

Nieuwste tablets
 • Samsung Galaxy Tab S6

 • Samsung Galaxy Tab A 10.5

 • Samsung Galaxy Tab S4

 • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

 • Asus Zenpad 3S 10

7 beste nieuwe Android-apps en -games november 2018

· 07 december 2018

Elke maand komen er heel veel nieuwe Android-apps in de Play Store. In dit artikel vind je een lijst met de beste gloednieuwe Android-apps die in september maand in de Play Store zijn gelanceerd en de afgelopen weken op Androidworld zijn besproken.

Ingress Prime

Ingress Prime is een aangepaste versie van het originele mobiele augmented-reality-spel, Ingress. De gameplay van Ingress Prime hangt samen met een verhaallijn. Spelers zijn speciale agenten die behoren tot één van de twee verschillende kanten die beide strijden om alle portalen in de wereld te veroveren. Die verhaallijn zal veranderen in de loop van van het spel. Dit gebeurt met behulp van Anomalies, wat gemeenschapsgerichte evenementen zijn die bedoeld zijn om Ingress-agenten samen te laten spelen in de echte wereld.

Lees ons volledige artikel over Ingress Prime hier.

Google Play Badge voor Nieuwe games en Nieuwe apps

1.1.1.1

Cloudfare is een Amerikaans bedrijf dat al langer uitpakt met zijn DNS-resolver voor pc, maar nu komt het ook met een gratis Android-app. Cloudfare heeft zelf een eigen zogenaamde DNS-resolver, waardoor je aan de hand van een beveiligde VPN-verbinding kan surfen zonder dat er data langs de gegevensbank van de telecomprovider gaat. De 1.1.1.1-dienst van het bedrijf zou veilig zijn en jouw gegevens niet met derden delen. Verder beweert de dienst dat je sneller surft dan met de DNS-resolver die verbonden is aan je provider. 

Lees ons volledige artikel over 1.1.1.1: Faster & Safer Internet hier.

Google Play Badge voor Nieuwe games en Nieuwe apps

1.1.1.1

Seever

Seever is bedacht door twee Nederlandse studenten die orde op zaken wilden stellen op het gebied van sociale mediaverkeer. Ze hebben een app ontwikkeld die in een klap alle info laat zien van mensen die je volgt. Dit kan door verschillende social media-apps te combineren in één overzicht. Je typt in Seever-app eenvoudigweg de naam van een persoon of bedrijf in die je wilt volgen. Vervolgens krijg je van die persoon een opsomming te zien van al zijn sociale media-accounts, zodat je alle berichten van die persoon in een oogopslag te zien krijgt.

Lees ons volledige artikel over Seever hier.

Google Play Badge voor Nieuwe games en Nieuwe apps

Seever

Primephonic

Primephonic de allereerste wereldwijde streamingdienst voor klassieke muziek. De nieuwe app beschikt over speciaal ontwikkelde metadata waarmee je makkelijker een muziekstuk kunt vinden. Streamen van de muziek kan in de hoogste audiokwaliteit (tot 24-bit FLAC) en er is heel veel achtergrondinformatie te vinden betreffende de muziekstukken. Primephonic bevat meer dan  1 miljoen verschillende stukken en de mogelijkheid om verschillende uitvoeringen van hetzelfde stuk met elkaar te vergelijken.

Lees ons volledige artikel over Primephonic hier.

Google Play Badge voor Nieuwe games en Nieuwe apps

Primephonic

Readly

Readly is een nieuwe app in het Nederlandse tijdschriftenland. Je kunt met de app op je smartphone of tablet, à la Spotify, onbeperkt artikelen en magazines lezen, downloaden, opslaan en categoriseren voor een vast bedrag van € 9,99 per maand. Readly biedt zo’n 100 Nederlandse magazines aan, waaronder Vogue, Glamour, National Geograhic en Auto Review. Naast titels van eigen bodem is het mogelijk om onbeperkt meer dan 3.500 internationale titels te lezen. Hierdoor kunnen gebruikers naast het lezen van nieuwe én oude nummers van hun favoriete magazines, ook nieuwe magazines ontdekken. 

Lees ons volledige artikel over Readly hier.

Google Play Badge voor Nieuwe games en Nieuwe apps

Readly

Create Stickers for WhatsApp

Een voorbeeld van een app waarmee je stickers voor WhatsApp kunt maken, is Create Stickers for WhatsApp. Create Stickers for WhatsApp is een Engelstalige app en begint met een uitgebreide uitleg over hoe de app werkt. De app bevat tevens twee voorbeeld sticker-packs om mee te beginnen. Via het plusje kun je zelf sticker-packs toevoegen. Je geeft het sticker-pack een naam en vult het aantal stickers in dat je voor dat betreffende sticker-pack wilt maken. Na het maken van een eigengemaakte sticker-pack voeg je ze toe aan WhatsApp en dan kun je ermee aan de slag.

Lees ons volledige artikel over Create Stickers for WhatsApp hier.

Google Play Badge voor Nieuwe games en Nieuwe apps

Create Stickers for WhatsApp

Assassin's Creed Rebellion 

Assassin's Creed Rebellion is onderdeel van de Assassin's Creed-reeks, waarin we eerder al een rol speelden in de Amerikaanse Revolutie en het Romeinse Colosseum beklommem. In elke nieuwe tijd waarin de spellen zich afspelen, maken we kennis met een nieuw hoofdpersonage. Assassin's Creed brengt alle bekende hoofdpersonages dit keer samen om te strijden tegen een gezamenlijke vijand, de Tempeliers die over Spanje heersen. 

Lees ons volledige artikel over Assassin's Creed Rebellion  hier.

Google Play Badge voor Nieuwe games en Nieuwe apps

Mooie updates voor bestaande apps en games

Naast nieuwe apps en games zijn er de afgelopen maand ook een aantal mooie updates uitgebracht. Hieronder vind je een overzicht van de beste updates:

> Files Go krijgt nieuwe naam en nieuw uiterlijk

> Google Podcasts laat je nu ook afleveringen delen

> Wissel nu van iPhone naar OnePlus met OnePlus Switch

> WhatsApp laat je nu privé antwoorden op berichten in een groepsgesprek

> NLZIET is vanaf nu beschikbaar voor Android TV

TripAdvisor is in een gloednieuw jasje gestoken

Digitaal welzijn-app van Google officieel in de Play Store

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Reacties (0)
Bezig met laden van reacties...