Beste Android-apps in de Google Play Store: week 38 - 2018

Beste Android-apps in de Google Play Store: week 38 - 2018

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Nvidia Shield TV

Het is zo ver, de nieuwe app voor de Nvidia Shield TV-Android box is verschenen in de Play Store. Voordien kon je al een bètaversie van de app krijgen als je die via APK Mirror installeert. De bedoeling is dat je telefoon en Nvidia Shield TV verbonden zijn met hetzelfde wifi-netwerk en vervolgens kan je je smartphone gebruiken als afstandbediening voor je slimme televisie. Het leukste is dat de app je telefoon ook als toetsenbord laat gebruiken, iets wat erg handig kan zijn als je de browser gebruikt op je Shield TV.

Google Play Badge voor Nieuwe games en Nieuwe apps

Nvidia Shield TV

WaveEditor for Android™ Audio Recorder & Editor

Er bestaat heel veel goede (gratis) software waarmee je geluid kan opnemen en bewerken op een geavanceerde manier, maar de meeste van die software is nog altijd voor Windows gemaakt. Wat als je on-the-go bijvoorbeeld een geluidsopname wilt bewerken die je hebt opgenomen met een recorder-app voor Android? Met WaveEditor kan je niet alleen uitgebreide bewerkingen maken aan geluidsbestanden, je kan ook gemakkelijk bestanden converteren naar een ander formaat. WaveEditor schuift zichzelf naar voren als een professionele app om audio-opnames te maken en te bewerken, en het komt dan ook met interessante functies zoals ondersteuning voor usb-microfoons.

Google Play Badge voor Nieuwe games en Nieuwe apps

WaveEditor

NERF LASER OPS PRO

Speelgoed is vandaag de dag enorm geavanceerd en sommige stukken speelgoed zijn dan ook niets minder dan technologische hoogstandjes. Nerf is een merk waarmee kleine en grote kinderen elkaar kunnen bestoken met 'blasters' die pijltjes afvuren op een hoog tempo. De LASER OPS PRO-reeks bevat blasters die je via bluetooth in verbinding kan brengen met de app voor Android. Je kan je speelgoedwapen aanpassen via je telefoon, 'vijanden' lokaliseren via gps en er is ook een modus waarin je in augmented reality drones kan neerknallen die door je tuin vliegen, of waar je je ook bevindt.

Google Play Badge voor Nieuwe games en Nieuwe apps

Nerf

Computer Launcher 10

Windows Phone is als besturingssysteem al even door Microsoft opzij gezet, maar wie toch nog enige nostalgische gevoelens zou hebben naar het OS, moet zeker Computer Launcher 10 installeren. Het is een launcher die - zoals zijn naam doet vermoeden - Android een vleugje van Windows 10 geeft. Er is bijvoorbeeld het startmenu en er is zelfs een vorm van Windows Verkenner aanwezig waarmee je door je bestanden kan bladeren. Klinkt deze launcher je toch wat te gek in de oren? Misschien is hij dan wel interessant voor bijvoorbeeld je opa die altijd met een Windows pc gewerkt heeft, maar nooit een smartphone heeft willen gebruiken. Hopelijk heeft de ontwikkelaar geen 'blue screen of death'-functie erin gestopt.

Google Play Badge voor Nieuwe games en Nieuwe apps

Computer Launcher 10

Updates voor Google-apps

> Google Nieuws krijg nieuwe features die te maken hebben met databesparing

> Er is een probleem met swypen in Gboard, zo los je het op

> Android Auto groeit, maar Apple Carplay groeit sneller

Updates voor Nederlandse apps

> Rootless Launcher is terug beschikbaar in de Play Store

Updates voor overige apps

> WhatsApp krijgt een donkere modus

> Instagram wil je mensen laten taggen in video's

Computer Launcher 10

Computer Launcher 10

Windows Phone is als besturingssysteem al even door Microsoft opzij gezet, maar wie toch nog enige nostalgische gevoelens zou hebben naar het OS toe, moet zeker Comp ..
WaveEditor for Android™ Audio Recorder & Editor

WaveEditor for Android™ Audio Recorder & Editor

Er bestaat heel veel goede (gratis) software waarmee je geluid kan opnemen en bewerken op een geavanceerde manier, maar de meeste van die software is nog altijd voor ..
NVIDIA SHIELD TV

NVIDIA SHIELD TV

Met de NVIDIA SHIELD TV-app log je nog sneller in op je favoriete GeForce NOW-games op de NVIDIA SHIELD. Je krijgt via de app direct toegang tot een virtuele mu ..

0 reacties

Apps

Dit vind je misschien ook leuk