Ben je ineens uitgelogd bij WhatsApp? Dit is er misschien aan de hand

Ben je ineens uitgelogd bij WhatsApp? Dit is er misschien aan de hand

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Zie je ineens een melding bij het starten van WhatsApp dat je er uitgelogd bent? Dit kan te maken hebben met een bug waar de Android-app van de populaire chatapp momenteel last van heeft.

Uitgelogd bij WhatsApp

De onderstaande melding wordt momenteel bij veel WhatsApp-gebruikers weergegeven zodra ze de chatapp opstarten: “Uw telefoonnummer is niet langer geregistreerd bij WhatsApp op deze telefoon. Mogelijk hebt u het geregistreerd op een andere telefoon.” Je bent dus tijdelijk uitgesloten van je account. Heb je geen andere telefoon gekocht? Dan zal je meteen denken aan een crimineel die je WhatsApp-account gehackt heeft. Heb je je daartegen op deze manier beschermd? Dan zal het euvel te maken hebben met een bug in WhatsApp, aldus WABetaInfo. Je hoeft je dan geen zorgen te maken. Je kan gewoon weer inloggen bij WhatsApp.

Eigenaar Facebook heeft nog niet gereageerd op het probleem en hopelijk werken ze aan een oplossing die het plotseling uitloggen bij WhatsApp verhelpt. Denk je dat je WhatsApp-account gehackt is? Dan lees je hier wat je dan kunt doen. Met deze 8 tips leggen we je uit hoe je je WhatsApp-account optimaal beveiligt tegen internetcriminelen.

WhatsApp-tips

Wil je weten of iemand je profiel of status bekijkt? Hoe daar achter komt, leggen we hier uit. Daarnaast kan je WhatsApp nu ook op meer apparaten tegelijkertijd gebruiken. Wil je dat verstuurde foto's en video's eenmalig te zien zijn voor de ontvanger? Dan kan je sinds dat heel eenvoudig instellen.

Je vindt ons complete WhatsApp tipsoverzicht met alle tips, tricks, uitleg, en howto's over WhatsApp op hier op Androidworld. We passen deze pagina regelmatig aan met nieuwe tips dus is het handig om de pagina aan je favorieten toe te voegen. Zo heb je de laatste tips altijd binnen handbereik. Download ook onze Android-app en volg ons op Telegram en Twitter.

WhatsApp Messenger

WhatsApp Messenger

WhatsApp is de ongekend populaire chat-dienst die onder andere beschikbaar is voor Android, maar ook voor andere platformen zoals iOS. Met deze app kun je berichten ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk