Bellen met WhatsApp weer stap dichterbij

Bellen met WhatsApp weer stap dichterbij

Ruud Caris

door Ruud Caris

Laatst geüpdatet

Bellen met WhatsApp

WhatsApp wordt nu voornamelijk gebruikt om tekstberichten, foto's, video's en spraakberichten te versturen, maar hier gaat in de nabije toekomst verandering in komen. We wisten al dat WhatsApp een bel-mogelijkheid zou krijgen en in de nieuwste bèta zien we hier weer meer van terug. Zo is bij Instellingen>account>netwerkgebruik nu ook te zien hoeveel bytes er verzonden en ontvangen zijn tijdens het plaatsen of ontvangen van een oproep.

Helaas werkt die functie nog steeds niet, maar we verwachten dat daar op korte termijn verandering in gaat komen. In een analyse van de nieuwe app blijkt ook dat de Bluetooth-permissie die gevraagd wordt door WhatsApp noodzakelijk is om deze belfunctie mogelijk te maken via een headset. Verder zien we dat de belfunctie nog niet vertaald is in het Nederlands, maar het is te vroeg om hier conclusies aan te verbinden.

Beschikbaarheid

WhatsApp 2.11.481 is nu te downloaden via de site van WhatsApp. Wanneer de belfunctie toegevoegd wordt aan WhatsApp is niet helemaal duidelijk, maar het zou zomaar eens kunnen dat dit zonder app-update gaat gebeuren, echter kunnen we daar nog geen uitsluitsel over geven.

WhatsApp Messenger

WhatsApp Messenger

WhatsApp is de ongekend populaire chat-dienst die onder andere beschikbaar is voor Android, maar ook voor andere platformen zoals iOS. Met deze app kun je berichten ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk