Basket: lees pagina's op je gemak offline terug

Basket: lees pagina's op je gemak offline terug

Hunter Koppen

door Hunter Koppen

Laatst geüpdatet

Mandje vol

Basket is een simpele app, vrijwel alles is voor de hand liggend en na het installeren kun je direct een tutorial volgen om het te begrijpen. De app heeft een goede naam gekozen, omdat het inderdaad net is alsof je een mandje vol gooit met webpagina's om voor later te bewaren. Handig voor als je even 'offline' gaat in het buitenland, het vliegtuig of met slecht bereik.

Om een pagina op de slaan, ga je bij het surfen op het internet naar delen en dan klik je op "add to basket". Nu krijg je een keuze om een categorie aan de opgeslagen pagina te koppelen (zodat je in de app per categorie kan zoeken) en je kan kiezen wat je ermee wil doen (algemeen, om te lezen, om te delen, favorieten, essentieel of geheim).

Als je dit een tijdje blijft gebruiken komt de magie van de app naar boven. Alles wat je hierop hebt opgeslagen kan je altijd makkelijk terug vinden dankzij het categorieën-systeem, het zoek-systeem en dat je offline alles kunt teruglezen. De app is daarmee vergelijkbaar met bijvoorbeeld Pocket.

Dit is erg handig als je dingen moet onthouden of voor onderzoek. Het fijne aan het teruglezen binnen de app is dat de pagina gefilterd wordt en alleen de tekst en belangrijke plaatjes laat staan. Je kunt zelf het lettertype, de lettergrootte en de achtergrondkleur bepalen, waardoor dit zeer prettig leest. Uiteraard kun je dit delen en deze pagina weer openen op het web als je dit wilt.

Beschikbaarheid

De app is gratis te downloaden via onderstaande knop, wel is Android 4.1 of hoger vereist.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk