AW Reader staat nu ook in de Huawei AppGallery

AW Reader staat nu ook in de Huawei AppGallery

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Na de komst van de dark mode voor de AW Reader kunnen eigenaren van een Huawei-telefoon de app van Androidworld nu ook vanuit de AppGallery downloaden.

AW Reader in de Huawei AppGallery

Sinds december 2020 heeft Androidworld een geheel nieuwe app in de Play Store staan. Vorige week werd de AW Reader nog voorzien van de veelgevraagde donkere modus en nu is er wederom goed nieuws. De AW Reader is namelijk ook beschikbaar in de AppGallery van Huawei. Eigenaren met een Huawei-telefoon kunnen de app dus ook via deze appwinkel van Huawei downloaden. Huawei-telefoons die zonder Google-apps en -diensten komen, hebben geen Play Store en zijn aangewezen op het aanbod in de AppGallery. Voor de mensen die zo'n telefoon hebben is de komst van de AW Reader naar de AppGallery extra goed nieuws. De link naar de Androidworld-app in de AppGallery vind je hieronder.

AW Reader staat nu ook in de Huawei AppGallery AW Reader staat nu ook in de Huawei AppGallery

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen over de website of de AW Reader? Heb je opmerkingen of suggesties? Stel ze dan in de reacties onder dit artikel of via ons contactformulier. Ondertussen blijft de redactie jullie voorzien van mooie content, en werken we daarnaast keihard aan de andere apps en het nieuwe forum.

AW Reader downloaden

Je kan de app van Androidworld via de knop hieronder downloaden of updaten vanuit de Google Play Store en hier vanuit de Huawei AppGallery. Vergeet niet een eerlijke beoordeling voor onze app achter te laten. Dat kunnen we heel erg waarderen.

AW Reader - Androidworld

AW Reader - Androidworld

Androidworld is de grootste Android-nieuwssite en Android-community van Nederland en België. Via de AW Reader brengen we je dagelijks op de hoogte van het ..
AW Reader staat nu ook in de Huawei AppGallery

AW Reader in de AppGallery op de Huawei P30 Pro

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk