AW Reader krijgt dark mode en snelheidsverbeteringen

AW Reader krijgt dark mode en snelheidsverbeteringen

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

De AW Reader staat voor jullie in de Play Store klaar om geüpdatet te worden. Als je dat gedaan hebt, kun je een donkere modus in de app aanzetten!

AW Reader krijgt dark mode

Geduld wordt beloond, de nieuwe Androidworld-app heeft een dark mode. Deze donkere modus wordt tegelijk met je systeemthema geactiveerd, maar je kan dit ook handmatig doen. Tik daarvoor op Meer > Instellingen. Je kan vervolgens kiezen voor een licht of een donker thema. De derde optie is Volg systeeminstellingen. Daarnaast zitten er een aantal snelheidsverbeteringen in de update. We hebben inmiddels ook de app voor Androidworld België ingediend bij Google en we wachten op goedkeuring zodat deze ook in de Play Store te vinden is. Dat proces kan nog even duren en we weten helaas niet hoe lang.

AW Reader krijgt dark mode en snelheidsverbeteringen

Heb je vragen over de website of de AW Reader? Heb je opmerkingen of suggesties? Stel ze dan in de reacties onder dit artikel of via ons contactformulier. Ondertussen blijft de redactie jullie voorzien van mooie content, en werken we daarnaast keihard aan de andere apps en het nieuwe forum.

AW Reader downloaden

Je kan de app van Androidworld via de knop hieronder downloaden of updaten. Vergeet niet een eerlijke beoordeling voor onze app in de Play Store achter te laten. Dat kunnen we heel erg waarderen.

AW Reader - Androidworld

AW Reader - Androidworld

Androidworld is de grootste Android-nieuwssite en Android-community van Nederland en België. Via de AW Reader brengen we je dagelijks op de hoogte van het ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk