AW Poll: welke notitie-app is jouw favoriet?

AW Poll: welke notitie-app is jouw favoriet?

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Er zijn in de Play Store zoveel goede apps om notities te nemen, maar iedereen heeft wel zo zijn eigen favoriet. Wij sommen een aantal bekende apps op en vragen jou om te stemmen op de app die jij het liefste gebruikt.

Notitie-apps

Notities kunnen ontzettend handig zijn, want je kan gewoon handige takenlijstjes maken om dan een herinnering te versturen wanneer een taak af moet zijn. Een andere toepassing is om winkellijstjes te maken die je dan deelt met de leden uit je gezin. Zo vult iedereen het lijstje aan, en vervolgens kan je product per product doorstrepen in de supermarkt.

Googles notitie-app is Google Keep, en ongeveer de belangrijkste concurrent van deze app is Microsoft OneNote. Deze twee apps zijn bijzonder hard aan elkaar gewaagd, omdat ze een breed pallet aan functionaliteiten bevatten en ook nog eens volledig gratis zijn. Daarnaast zijn er nog veel andere interessante apps die elk hun eigen voordelen hebben.

Gerelateerde artikelen

Je hebt apps die notities versleutelen zoals SilentNotes en in Simplenote kan je je herenspinsels in één klap publiceren op je eigen wordpress-blog. Of wat dacht je van een notitie-app die werkt met databases. Je kan in Notion content linken naar aparte pagina, alsof de app functioneert als een persoonlijke Wikipedia.

AW Poll

Laat ons weten welke notitie-app jouw absolute favoriet is. Gebruik je meerdere van deze apps, maak dan toch een keuze uit de lijst. Misschien ben je de voorbije jaren van favoriet veranderd? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

AW Poll: in welke app neem jij notities?

Heb je tips of ideeën?

Deze week is het themaweek op Androidworld en die staat in het teken van Back to School. Je kan van alles van ons verwachten op het gebied van Android en onderwijs. Van apps tot Chromebooks, van tips tot nuttige vergelijkingen. In het zijmenu aan de rechterzijde en ook op deze pagina op Androidworld vind je alle artikelen van deze themaweek. Zo heb je alle tips eenvoudig bij de hand.

Androidworld is de grootste Android-community van Nederland en België. We doen dit dus samen! Heb jij dus een vraag over het onderwerp dat we bespreken tijdens de themaweek of juist ideeën of tips? Laat het dan weten in de reacties onder dit artikel. Je kan ons ook mailen via dit e-mailadres of een berichtje achterlaten op Facebook, Instagram en Twitter. Daarnaast kan je ons vragen stellen via deze Telegram-groep of deze Signal-groep. Wil je liever één van de redacteuren een tip sturen? Dan kan dat ook!

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk