AW Poll: Androidworld-lezers aan het woord over TikTok

AW Poll: Androidworld-lezers aan het woord over TikTok

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

TikTok is een populaire app, vooral onder jongeren. Wij vroegen jullie in de nieuwste AW Poll of de app ook op jullie telefoon geïnstalleerd staat. De uitslag vind je in dit artikel.

TikTok

TikTok is momenteel de plek om korte video's met leuke deuntjes te delen. Dansen, zingen, playbacken, het komt allemaal voorbij in de tijdlijn en je kan filmpjes delen, liken en er reacties onder achterlaten. TikTok-videos duren maximaal 60 seconden en het bedrijf is ook al begonnen met het testen van video's die tot drie minuten lang duren.

TikTok is heel populair bij (jonge) tieners, maar ook meer en meer volwassenen weten de app te waarderen. Toch zit er ook een duistere kant aan deze app. Een goede indruk hiervan krijg je al meteen als je naar onze TikTok-pagina op Androidworld naar beneden scrollt. Termen als privacyzorgen, minderjarige gebruikers beschermen, privacybeleid, reclame en vertrouwen zie je hier in de nieuwste artikelen voorbijkomen. De rechtszaak van de Consumentenbond tegen TikTok is het recentste artikel over de app.

AW Poll, de uitslag

Wij waren benieuwd of jullie ondanks alle privacyzorgen alsnog gebruik maken van TikTok en jullie hebben massaal gereageerd. Het overgrote deel (66%) heeft de TikTok-app nog nooit geïnstalleerd en zo'n 13% gebruikt de app regelmatig. De app komt er dus bij de meerderheid van de Androidworld-lezers niet op. Als redenen geven jullie op: "Iets voor kleuters", "Klaar met al die social media", "Vreselijk", "Veel halfnaakte dames die met hun billen schudden", "Geen behoefte aan" enzovoorts. Welke sociale media-apps gebruiken jullie (nog) wel? Laat het ons weten in de reacties onder dit artikel.

AW Poll: Androidworld-lezers aan het woord over TikTok
TikTok

TikTok

TikTok is de app waar je korte video's bekijkt over alle soorten van onderwerpen. Veel filmpjes zijn gewoon grappig, maar soms ontdek je ook handige tips, talentvoll ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk