Autozoekmachine GasPedaal.nl lanceert Android-app

Autozoekmachine GasPedaal.nl lanceert Android-app

GasPedaal.nl - Tweedehands auto zoeken en kopen

GasPedaal.nl beschikt over een aanbod van 370.000 tweedehands auto's op GasPedaal.nl. Wat de site in feite doet is het verzamelen van gegevens van meerdere autosites om deze vervolgens aan te bieden aan de bezoeker.

Nu is het aanbod van occasions ook te bekijken in een spiksplinternieuwe Android-app. De app is eenvoudig van opzet, met veel wit en een navigatiebalk onderin. Deze balk bevat 2 knoppen, zoeken en informatie over GasPedaal.nl, zoals voorwaarden, veelgestelde vragen en feedback.

Het belangrijkste is natuurlijk de zoekfunctie. Er kan worden gezocht op merk, model, prijsbereik, bouwjaar en kilometerstand. Er is ook een mogelijkheid om uitgebreid te zoeken. Hier kan worden gefilterd op trefwoord, brandstof, transmissie, NAP, cilinderinhoud en nog veel meer. De getoonde resultaten kunnen vervolgens gesorteerd worden op onder andere kilometerstand (laag-hoog) en bouwjaar (oud-nieuw). Een auto-advertentie verwijst je dan door naar de (mobiele) website van de dealer of een van de deelnemende portals. Dit gebeurt in de app, maar kan ik in Chrome. Helaas wordt niet overal de mobiele website van een dealer weergegeven (of het bedrijf heeft er geen). In dat geval is inzoomen of een leesbril een optie.

Het vreemde is dat je niet in je omgeving kunt zoeken. Er is geen selectie op zoekbereik in kilometers en ook de resultaten kunnen niet gesorteerd worden op afstand van je woonplaats. Sluit je de app af en wil je een bepaalde occasion weer bekijken? Dan moet je opnieuw moeten gaan zoeken. Occasions kunnen namelijk niet opgeslagen worden. Een enkele keer wordt de occasion bij de dealer niet weergegeven en moet je op de website de gegevens opnieuw zoeken. GasPedaal.nl heeft een snel werkende app in de Play Store gezet maar er moeten nog wel wat puntjes op de 'i' gezet worden.

GasPedaal.nl downloaden

GasPedaal.nl is vanaf nu in de Google Play Store te vinden. Je kunt de app downloaden door op de onderstaande knop te drukken.

GasPedaal.nl - Tweedehands auto zoeken en kopen
GasPedaal.nl beschikt over een aanbod van 370.000 tweedehands auto's op GasPedaal.nl. Wat de site in feite doet is het verzamelen van gegevens van mee ..

Meer info

Lees meer over:
Auto's en voertuigen

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties