3 apps voor goedkoop tanken die een stuk populairder zijn geworden

3 apps voor goedkoop tanken die een stuk populairder zijn geworden

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Het raadplegen van apps om te zien waar het het goedkoopst tanken is, wordt steeds populairder nu de benzineprijzen blijven stijgen. Deze apps worden het meest hiervoor gebruikt.

Apps voor goedkoop tanken 

De benzineprijzen blijven stijgen en veel werknemers blijven hierdoor, na de coronapandemie, liever thuiswerken. Uiteraard zal je toch wel eens de deur uit moeten met de auto. De apps die laten zien waar je in de buurt goedkoop kunt tanken zijn daardoor een stuk populairder geworden. Dat meldt NU.nl. Er zijn een aantal apps die hiervoor veel gebruikt worden. We hebben ze hieronder voor je opgesomd.

1. ANWB Onderweg & Wegenwacht

De ANWB Onderweg-app bevat ontzettend veel informatie voor autobestuurders. Je vindt er actuele verkeersinformatie, route- en file-alerts. Daarnaast is er een routeplanner, en kun je op je bestemming parkeeradvies krijgen, of meteen je parkeerticket betalen met de app. Je kan tevens een overzicht van beschikbare laadpalen bekijken en pech melden bij de Wegenwacht.

De app bevat ook een onderdeel met actuele prijzen bij alle Nederlandse tankstations en alle oplaadpunten (inclusief snelladers) in de Benelux. Je kunt er van alle tankstations in Nederland de actuele prijzen van benzine (E5/E10), diesel (B7), LPG en CNG zien, evenals de openingstijden en de voorzieningen. Via de zoekfunctie kun je ook thuis alvast bekijken wat er te vinden is bij je volgende bestemming.

ANWB Onderweg & Wegenwacht

ANWB Onderweg & Wegenwacht

De ANWB Onderweg-app geeft je alles wat je onderweg nodig hebt: actuele verkeersinformatie, ANWB File Alert bij vertraging op opgeslagen routes, een routeplanner, pa ..

2. DirectLease Tankservice

DirectLease Tankservice is ook veel geraadpleegd de afgelopen periode. De app geeft aan bij welke pomp je het goedkoopst kunt tanken, maar ook bij welke pomp je een wasstraat en avondwinkel kunt vinden. De openingstijden worden ook weergegeven. Daarnaast voorspelt de app de brandstofprijs voor morgen. Daarvoor heeft Directlease een eigen model ontwikkeld. Met de input van zowel hun leaserijders als duizenden gebruikers probeert het leasebedrijf de gegevens van ieder station iedere dag weer correct te krijgen, zodat jij weet waar je goedkoop kunt tanken. Vaak is de voorspelde prijs juist, maar het kan voorkomen dat de app er 1 of 2 cent naast zit.

DirectLease Tankservice

DirectLease Tankservice

Checken waar de brandstof het goedkoopste is, waar de wasstraten zijn en waar je een vers broodje kunt halen bij een tankstation, dat kan met DirectLease Tankservice ..

3. Tankey - Goedkoop tanken app

Met Tankey kan je eveneens de Nederlandse benzineprijzen checken. Daarnaast biedt de app aanzienlijke korting per liter brandstof, bovenop de pompprijs. Daarvoor moet je klant zijn van een van de bedrijven waar Tankey mee samenwerkt, of online aankopen doen bij de aangesloten online shops. Als je dit meerdere keren doet, kan kan korting stapelen. Eenmaal aangekomen bij een deelnemend tankstation? Dan wordt de Tankey korting automatisch toegepast en je betaalt aan de pomp direct een lagere prijs.

Er doen bijna 500 tankstations mee en je kan ook de CO2 van je tankbeurten compenseren, door een klein deel van je korting in te zetten voor investeringen in duurzame projecten.

Tankey - Goedkoop tanken app

Tankey - Goedkoop tanken app

Met Tankey kan je de Nederlandse benzineprijzen checken. Daarnaast biedt de app aanzienlijke korting per liter brandstof, bovenop de pompprijs. Daarvo ..

Welke van deze apps gebruik jij om goedkoop te tanken? Gebruik je een andere app of heb je tips om goedkoper te kunnen tanken? Deel je tips in de reacties.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk