Naar content
Trending apps
 • Inbox by Gmail

 • Maps: Navigatie en OV

 • WhatsApp Messenger

 • Messenger

 • Facebook

Trending games
 • Asphalt 9: Legends - 2018’s New Arcade Racing Game

 • Pokémon Quest

 • PUBG Mobile

 • Super Mario Run

 • RollerCoaster Tycoon® Classic

Trending smartphones
 • Oppo R17 Pro

 • Pocophone F1

 • Xiaomi Mi A2

 • Samsung Galaxy Note 9

 • Nokia 7 Plus

Nieuwste tablets
 • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

 • Asus Zenpad 3S 10

 • Sony Xperia Z4 Tablet

 • ASUS ZenPad S 8

 • ASUS ZenPad 8

Succes alvast!

5 apps om de Nijmeegse Vierdaagse 2018 te volgen

· 15 juli 2018

Vanaf dinsdag 17 juli gaan er zo'n 47.000 wandelaars mensen deelnemen aan de 102de editie van de Nijmeegse Vierdaagse. Loop je zelf mee? Of wil je mensen volgen die meedoen aan deze meerdaagse wandelprestatietocht? Check dan ook even deze handige apps.

102ste Nijmeegse Vierdaagse

Vanaf 17 juli gaan er 47.431 deelnemers van 84 verschillende nationaliteiten verschillende afstanden wandelen in het Gelderse, Brabantse of het Limburgse land en in de wijde omgeving van de stad Nijmegen.  Om dit evenement te volgen zijn er voor de wandelaars, achterblijvers en bezoekers natuurlijk ook apps beschikbaar. Wij zetten een aantal handige apps voor je op een rij. Androidworld wenst alvast de deelnemers heel veel succes!

Vierdaagse 2018

In voorgaande jaren bood de organisatie van de Vierdaagse altijd twee apps aan, 4Walker en 4Follower. De een was bestemd voor thuisblijvers/toeschouwers en de andere was bestemd voor de deelnemers. Dit jaar besloot men één nieuwe app uit te brengen: Vierdaagse 2018. Deze app geeft informatie over de locatie op de route, de gemiddelde wandelsnelheid, het laatste nieuws en het weer. Ook is het mogelijk om andere deelnemers te volgen en resultaten te delen met vrienden zodat zij je voortgang kunnen zien.

De app is nog maar net in de Play Store beschikbaar maar haalt geen erg goede recensies binnen en dat is erg jammer. Veel mensen klagen over de taalinstelling, ongebruikersvriendelijkheid en nog wat omschrijvingen die we hier maar niet herhalen. Helaas scoort de app nu een 1,4 en verlangen veel wandelaars terug naar 4Walker en 4Follower.

Google Play Badge voor Nieuwe games en Nieuwe apps

Vierdaagse 2018

4-daagse Nijmegen Waar-Ben-Ik?

De naam van de app 4-daagse Nijmegen Waar-Ben-Ik? zegt het al, met deze app kun je tijdens het wandelen je locatie delen met wie je maar wilt. Anderen kunnen zonder app je locatie via de Waar-Ben-Ik website bekijken. Je kunt je locatie delen zonder je persoonlijke gegevens ook te delen en je bepaalt zelf 'met wie', 'wanneer' en 'waar' je je locatie deelt.

Google Play Badge voor Nieuwe games en Nieuwe apps

4-daagse Nijmegen Waar-Ben-Ik?

4DF Vierdaagsefeesten Official

Met deze Vierdaagsefeesten-app vind je in één oogopslag het complete programma van de Vierdaagsefeesten en ontvang je de laatste updates over het programma, de laatste nieuwtjes en meer. Zo vertelt de app je op welke plekken het even wat drukker is en waar je het beste je fiets kunt parkeren. Kortom; altijd op de hoogte van alles wat je moet weten over Vierdaagsefeesten.

De Vierdaagsefeesten vinden dit jaar plaats van 14 juli tot en met 21 juli. Vorig jaar trokken deze feesten op zaterdag 205.000 bezoekers. Een jaar eerder was dat nog 190.000. Dit jaar zijn er op zaterdag naar schatting 215.000 bezoekers op afgekomen.

Google Play Badge voor Nieuwe games en Nieuwe apps

4DF Vierdaagsefeesten Official

Valkhof Festival 2018

Valkhof Festival is de jaarlijks terugkerende evenement in het Valkhofpark in Nijmegen. Van 14 tot 20 juli kun je je muzikale horizon verbreden met een aanbod van ruim 120 acts verspreid over de gehele Vierdaagseweek: "Van indiepop tot postpunk, van electro tot prog, van funk tot boogie, van house tot trap: wij laten je kennismaken met de spannendste acts, vlak voor hun grote doorbraak. En dat alles helemaal gratis."

Google Play Badge voor Nieuwe games en Nieuwe apps

Valkhof Festival 2018

Omroep Gelderland

Van 16 tot en met 20 juli dompelt Omroep Gelderland zich ook volledig onder in het wereldberoemde wandelevenement van Nijmegen. Of je nu de Vierdaagse aan het lopen bent of juist in de avond even bijkomt op de bank, via de app word je op de hoogte gehouden van al het nieuws. Dit doet de omroep onder andere via het 4Daagse Journaal en het liveblog bij waar je op de hoogte blijft van het laatste nieuws, de mooiste foto's en video's.

Google Play Badge voor Nieuwe games en Nieuwe apps

Omroep Gelderland

Nog meer apps

Naast bovenstaande officiële apps zijn er nog meer handige apps in de Play Store te vinden die van pas kunnen komen tijdens dit wandelevenement. Voor het delen van een locatie kun je ook de locatie-deel-functie in Google Maps gebruiken. Voor de deelnemers raden we één van deze sport-apps aan. Deze apps houden de dagelijks afgelegde stappen/afstand, verbruikte calorieën en nog veel meer voor je bij. Verder is het ook leuk voor het thuisfront om af en toe je sportieve inspanning te livestreamen via Facebook Live, Instagram, of Snapchat.

Ben jij een van de diehards die deelneemt aan de Nijmeegse Vierdaagse? Ben je toeschouwer of ga je ernaartoe voor de feesten?  Laat ons in de comments weten welke apps jij gebruikt en waarom. En nogmaals succes!

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Reacties (4)
Bezig met laden van reacties...