7 apps die je flinke korting geven in de supermarkt

7 apps die je flinke korting geven in de supermarkt

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Door inflatie zijn de prijzen van winkels en supermarkten sterk verhoogd. Er zijn natuurlijk veel verschillende manieren om geld te besparen, maar in dit artikel leggen we je uit hoe dankzij apps korting krijgt tijdens het shoppen.

1. Roamler

Met Roamler kan je in je vrije tijd geld verdienen als een mystery shopper. Winkels en merken geven in deze app opdrachten aan gebruikers. Je controleert producten of diensten op locatie, maakt er foto’s van en beantwoordt vragen in een korte vragenlijst.

Het leuke is dat je zelf beslist welke taken je accepteert, en je vindt een overzicht van de opdrachten op basis van je locatie. Zodra de klus is volbracht kan je beslissen hoe je wordt uitbetaald. Naarmate je meer taken op die manier volbrengt, verzamel je punten en krijg je ook toegang tot meer opdrachten.

Roamler

Roamler

Met Roamler kan je in je vrije tijd geld verdienen als een mystery shopper. Winkels en merken geven in deze app opdrachten aan gebruikers. Je controleert produc ..

2. Albert Heijn supermarkt

De Albert Heijn-app heeft sinds kort een functie waarmee je producten waarvan de houdbaarheidsdatum bijna is verstreken tegen een lagere prijs kan kopen. In de Albert Heijn supermarkt-app vind je het 'Overblijvers' gedeelte waar je verschillende pakketten van zulke producten kan kiezen. Je hebt Overblijvers van de bakkerij, voor vegetariërs en een verrassingspakket. Je kan er meer over lezen in dit artikel.

Albert Heijn supermarkt

Albert Heijn supermarkt

Met de app van Albert Heijn kun je eenvoudig je boodschappen plannen en eventueel thuislaten bezorgen. Ook is er een scanmogelijkheid ingebouwd om producten te scann ..

3. Impackt

De winkelketen Wibra is recent een samenwerking aangegaan met het platform Impackt. Je kan plastic verpakking inleveren, de QR-code van de verpakking scannen, en je wordt vervolgens beloond doordat je mag winkelen met korting. Naast Wibra werken nog meer winkels met de Impackt-app, en je mag ook altijd plastic verpakkingen inleveren als die producten van andere winkels afkomstig zijn. De uitgebreide informatie ontdek je in dit artikel.

Impackt

Impackt

De Impackt-app wil recyclen makkelijk en leuk maken. Met deze app vind je alle campagnes die je favoriete merken hebben opgezet om recycling te belonen, waarond ..

4. AlleFolders

AlleFolders is de beste app waarmee je slim aankopen doet. Je ontdekt van alle bekende supermarkten en winkels welke producten in promotie zijn, en zo stel je je winkellijstje samen. Het beste aan de apps is dat ze erg compleet is, en je kan alfabetisch door alle winkels bladeren, of je gebruikt de zoekfunctie. Om een folder sneller terug te vinden, kan je hem als favoriet markeren.

Het is daarnaast mogelijk om aanbiedingen uit te knippen en ze op een prikbord verzamelen in de app. Heb je iets leuk gezien, dan kan je ook makkelijk een promotie delen.

AlleFolders

AlleFolders

AlleFolders is een app die reclamefolders van verschillende Nederlandse winkels laat zien. AlleFolders start op in een overzicht met de gebruikelijke categorie& ..

5. STOREWARDS

De STOREWARDS-app laat haar gebruikers geld verdienen door het inzamelen en een foto te maken van boodschappenbonnen. Elke bon kan je een bepaald aantal munten opleveren, die je dan achteraf kan omruilen voor een cadeaubon. Let wel, het inzamelen van bonnen werkt alleen bij deelnemende supermarkten.

STOREWARDS

STOREWARDS

De STOREWARDS-app laat haar gebruikers geld verdienen door het inzamelen en een foto te maken van boodschappenbonnen. Elke bon kan je een bepaald aantal munten oplev ..

6. SmartSpotter – Geld verdienen

SmartSpotter is eigenlijk vergelijkbaar met Roamler. Jij bent de mystery shopper die foto's maakt van een voedingsrek, prijslijst of etalage. Zodra SmartSpotter de informatie die je hebt doorgestuurd, heeft gecontroleerd, verzamel je geld. Elke vrijdag betaalt de app zijn gebruikers uit en ontvang je dus het verdiende bedrag op je rekening. Iedereen kan zich in principe inschrijven, maar mogelijk kom je wel eerst om een wachtlijst terecht.

SmartSpotter

SmartSpotter

SmartSpotter is eigenlijk vergelijkbaar met Roamler. Jij bent de mystery shopper die foto's maakt van een voedingsrek, prijslijst of etalage. Zodra SmartSpotter de i ..

7. Too Good To Go - stop voedselverspilling!

Too Good To Go is de bekendste app die voedselverspilling tegengaat. Producten die slecht dreigen te worden, kan je nog op het nippertje redden. Je koopt pakketjes met zulke producten voor een veel lagere prijs dan de normale kost. Too Good To Go werkt onder meer met supermarkten, bakkerijen en restaurants. De app is in heel wat landen actief, en je kan dus ook bijvoorbeeld wanneer je op vakantie bent een 'mystery box'- kopen.

Too Good To Go - stop voedselverspilling!

Too Good To Go - stop voedselverspilling!

Haal jij tegen het einde van de dag wel eens producten die zijn afgeprijsd omdat ze anders niet meer verkocht mogen worden? In principe is dat vergelijkbaar met het ..

Natuurlijk zijn er nog veel meer apps die winkelen goedkoper maken. Vertel ons over jouw favorieten in de reacties. Ontdek ook onze 7 apps die je helpen besparen op je energiefactuur. Wist je ook dat smarthome-apparaten je kunnen helpen om te besparen en een goed voorbeeld is deze selectie van de beste slimme thermostaten van het moment.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk