Applaus: alle theatervoorstellingen in één app

Applaus: alle theatervoorstellingen in één app

Nick Nijland

door Nick Nijland

Laatst geüpdatet

Applaus is de app voor de theaterliefhebber die altijd op de hoogte wil zijn van de nieuwste voorstellingen en zijn mening wil delen met andere fans.

Applaus!

Met Applaus zie je snel en gemakkelijk welke theatervoorstellingen wanneer spelen bij jou in de buurt.  Je kunt zoeken op voorstelling, plaats en genre om zo snel mogelijk een avondje uit te vinden dat bij jou past. Als je een favoriet theater hebt waar je elke keer naar terugkomt kun je ook zien welke voorstellingen er in dat specifieke theater draaien. Voor je naar een voorstelling gaat kun je recensies lezen van andere gebruikers en als je zelf bent geweest kun je met andere fans discussiëren over de voorstelling.

Bij de meeste voorstellingen kun je via de app een ticket bestellen en als dat niet kan wordt het nummer van het theater getoond zodat je telefonisch alsnog een kaartje kan bestellen. Applaus is een overzichtelijke app met een goede zoekfunctie die op het Androiddevice van een theaterliefhebber moet staan.

Beschikbaarheid

Je kunt de app gratis downloaden via de button hieronder, mits je Androidversie 4.1 of hoger gebruikt.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk