App van de Week: Ufo Sightings is een leuke voor deze wereld ufo-dag

App van de Week: Ufo Sightings is een leuke voor deze wereld ufo-dag

Vliegende schotels, marsmannetjes, aliens, buitenaards leven: vandaag staat in het teken van unidentified flying objects. Ufo’s worden regelmatig gespot en hoewel er weinig gedetailleerde foto’s zijn, houden ze de gemoederen regelmatig bezig. Vandaar is het wereld ufo-dag en daarom bespreken we als App van de Week Ufo Sightings.

Ufo Sightings

De app Ufo Sightings is typisch een app die je even downloadt voor de leuk, bekijkt en weer verwijderd. Dat komt vooral omdat er niet dagelijks nieuwe content op verschijnt. Immers wordt er niet elke dag een nieuwe ufo gespot. Het is dan ook een heel simpele app. Je ziet een wereldkaart met daarop allemaal ufootjes op plekken waar wel eens een ongeïdentificeerd vliegend voorwerp is gezien. Dat kan natuurlijk echt iets buitenaards zijn, maar meestal zijn het slechts schijnsels van een lamp of een vrij normaal natuurverschijnsel.

Het mag de pret van Ufo Sightings echter niet drukken. Het is leuk om de hoge concentratie potentiële buitenaardse verschijnselen te zien in de Verenigde Staten, of te zien waar die ene ufo ooit werd gespot in Nederland. Je kunt op elke ufo tikken waarna er een informatieblokje volgt met daarop wat er precies gezien is, soms met foto’s, met de datum, door wie het is gezien en hoe groot het ongeveer moet zijn geweest. Het enige lastige is wel dat iedereen een ufo kan aanmelden, maar dat ook in zijn eigen taal kan doen. In Frankrijk zie je dan ook beschrijvingen in het Frans. Daar had we een Google Translate op kunnen worden losgelaten.

App van de Week: Ufo Sightings is een leuke voor deze wereld ufo-dag

Wereld ufo-dag

Verder is het leuk om even te bestuderen welke gekke dingen er zoal zijn gezien. Het is sowieso interessant om af en toe stil te staan bij het concept buitenaards leven. Bestaat het echt? Zou het ons al hebben ontdekt? Hoe ziet het eruit? Daar is wereld ufo-dag natuurlijk de uitgelezen kans voor. Deze app is lekker overzichtelijk en simpel, waardoor je makkelijk kunt bijhouden wat je al hebt gelezen en makkelijk zelf een gespotte ufo kunt aanmelden.

Heb jij wel eens iets onbekends of verdachts gespot in de lucht? Dat was dan waarschijnlijk gewoon een roodborst. Grapje, deel je ervaringen in de reacties.

Ufo Sightings
Vliegende schotels, marsmannetjes, aliens, buitenaards leven: vandaag staat in het teken van unidentified flying objects. Ufo’s worden regelmatig gespot en hoewel ..

Meer info

App van de Week

Je vindt elke maandag op Androidworld een Beste apps van de week en elke zondag bespreken we een app in onze rubriek App van de week. Ben je op zoek naar leuke apps, dan ben je dus aan het goede adres op Androidworld. Doorzoek onze grote database aan apps via de links hieronder.

Lees meer over:
App van de week Ufo Sightings

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties