App van de Week: lekker eten van de boer met Lekkerder bij de Boer

App van de Week: lekker eten van de boer met Lekkerder bij de Boer

Laura Jenny

door Laura Jenny

Laatst geüpdatet

In een tijd waarin de boeren protesteren, kiezen veel mensen ervoor om toch wat vaker lokaal te kopen. Maar, hoe weet je nou waar de boerenwinkel in jouw woonplaats te vinden is? Daar is een app voor. Lekkerder bij de Boer is deze week zelfs App van de Week.

Lekkerder bij de Boer

De app staat al de hele week op nummer 1 in de lijsten met populaire apps op zowel de App Store van Apple als de Play Store van Google. Vlissinger Thomas Siahaya ontwikkelde de app (en de site Lekkerder.nl) met de bedoeling dat mensen vaker de grote winkelketens links zouden laten liggen en melk, kaas, eieren en bijvoorbeeld groenten te kopen uit de boerenwinkel.

Vaak denk je bij een boerenwinkel aan een glazen fles melk, maar dat is een ouderwetse gedachte. Tegenwoordig hebben we in Nederland zelfs wijngaarden waardoor je ook wijn bij de boer vandaan kunt halen. Wijn, honing, fruit: er wordt in ons land best veel verbouwd en dat merk je wanneer je de app Lekkerder bij de Boer opent.

Gerelateerde artikelen

Meer dan 1.400 verkooppunten

In de app vind je meer dan 1.400 verkooppunten en daar komen er steeds meer bij. Zeker nu de boeren zoveel in het nieuws zijn, raken mensen toch nieuwsgierig naar hun producten en willen ze ze een hart onder de riem steken door andere keuzes te maken met hun geld. Het leuke van de app is dat je veel mogelijkheden hebt: je kunt zowel zoeken op een bepaald product (handig voor iedereen die denkt: ‘Ik wil kaas!’) als op locatie. Ook kun je selecteren of je iets wil laten bezorgen.

App van de Week: lekker eten van de boer met Lekkerder bij de Boer

Uiteindelijk kom je overigens veel meer tegen dan simpele kraampjes aan de rand van de weg: hele speelboerderijen waar je een dag met de kinderen kunt vertoeven passeren ook de revue. Ook is de app erg duidelijk en prettig in kleurgebruik, waardoor het een heel professioneel en goed te gebruiken geheel is.

Lekkerder bij de Boer

Lekkerder bij de Boer

Lekkerder bij de Boer Je kan je producten haast niet verser hebben dan wanneer je ze rechtstreeks bij de boer gaat halen. Daar is Thomas Siahaya, initiatiefnemer van ..

App van de Week

Je vindt elke maandag op Androidworld een Beste apps van de week en elke zondag bespreken we een app in onze rubriek App van de week. Ben je op zoek naar leuke apps, dan ben je dus aan het goede adres op Androidworld. Doorzoek onze grote database aan apps via de links hieronder.

Wil je een keer op een andere manier boodschappen doen, de lokale boer een beetje extra aandacht geven of een keer iets nieuws proberen, dan is de Lekkerder bij de Boer-app zeker het proberen waard. Hij weet dankzij zijn opzet en leuke teksten enorm te enthousiasmeren. Wie weet ontdek je zelfs een nieuwe lekkernij.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk