App van de week: je bewerkte foto of je leven

App van de week: je bewerkte foto of je leven

Jelle Passchier

door Jelle Passchier

Laatst geüpdatet

Het is bijna middernacht en er ligt iets kwaads op de loer in het donker. Onder het maanlicht zie je iets waar je hart bijna van stopt. Het is iets raars en het ziet er niet goed uit. Het is de Halloween Photo Editor! Je beseft dat je nergens meer heen kan, je probeert te schreeuwen, maar je leest toch verder..

Innerlijke trol

Vanavond is het weer zover. Mensen gaan verkleed in griezelkleding de straat op. Ze bellen bij je aan en spreken de magische woorden uit: ‘snoep of je leven’. Je wil je leven geven, maar het spook en de heks die voor je deur staan eisen toch snoep. Kortom: het is weer Halloween.

Gerelateerde artikelen

Men steekt de afgelopen jaren veel tijd en moeite in het maken van halloweenkostuums. De één tovert zich met allerlei make-up om tot charmante duivel, de ander wikkelt zichzelf in dertig wc-rollen en is de mooiste mummie. Het feest wordt in Nederland steeds groter en groter, en steeds meer mensen gaan de straat op. Voor mensen die het halloweenthema wel leuk vinden, maar liever in de luwte de trol in zichzelf willen laten zien, is er de Halloween Photo Editor. Met deze app maak je jezelf eenvoudig tot zombie, heks of ander ‘eng’ wezen. Je hoeft je echter niet te verkleden, niet naar buiten, maar kunt toch een halloweenfoto van jezelf delen, ideaal.

De app

De Halloween Photo Editor is een simpele foto editor om foto’s een halloweenthema mee te geven. Verwacht geen Photoshop achtige skills, maar 'gewoon' eenvoudige frames, achtergronden en stickers die jouw foto een spookachtig gevoel kunnen geven.

Je kan bijvoorbeeld van jouw favoriete giraffe kerstbal een soort 'zombie giraffe' maken.

Je kan bijvoorbeeld van jouw favoriete giraffe kerstbal een soort 'zombie giraffe' maken.

Het gebruik van de app werkt gemakkelijk. Ten eerste kies je een foto om te bewerken. Daarna kan je aan deze foto verschillende spookachtige ogen, monden, littekens of hoeden toevoegen. Als je de foto vervolgens beangstigend genoeg vindt, kan je nog een bijpassend frame of andere soort Halloween gerelateerde omlijsting uitzoeken. En klaar, je hebt een halloweenfoto. Een zombie kan de was doen!

Halloween Photo Editor downloaden

De app geeft je overigens de mogelijkheid om een nieuwe foto te maken, of om een huidige foto te bewerken. Ook biedt het de optie om een foto te vervagen waardoor je een soort spookeffect kan creëren. Dit werkt helaas iets minder goed. De app is gratis te downloaden in de Google Play Store.

Fijne Halloween allemaal!

Halloween Photo Editor

Halloween Photo Editor

De Halloween Photo Editor is een simpele foto editor om foto’s een Halloween thema mee te geven. Creëer jezelf eenvoudig tot zombie, heks of ander ‘eng’ wezen ..

Meer apps!

Je vindt elke week op Androidworld een Beste apps van de week en elke zondag bespreken we een app in onze rubriek App van de week. Ben je op zoek naar leuke apps, dan ben je dus aan het goede adres op Androidworld. Doorzoek onze grote database aan apps via de links hieronder.

0 reacties

Apps

Dit vind je misschien ook leuk